Wstydliwe pytanie |
Autor | Wiadomość |
maly18 Dołączył: 24 Lip 2006 Posty: 2 | Wysłany: Pon 24 Lip, 2006 Wstydliwe pytanie |
|
| Hej. Mam pewne wstydliwe pytanie...
Mój członek w czasie wzwodu osiąga rozmiar 14cm...
czy moge uprawiac sex w prezerwatywie i czy nie bedzie mi przeszkadzal w tym rozmiar mojego penisa???:(
prezerwatywy są produkowane na wieksze rozmiary...
a moze są jakies prezerwatywy o pomniejszonych wymiarach??? | |
| |
 |
tomsel12 Dołączył: 11 Lip 2006 Posty: 13 | Wysłany: Pon 24 Lip, 2006 |
|
| są trzy rozmiary prezerwatyw | |
| |
 |
maly18 Dołączył: 24 Lip 2006 Posty: 2 | Wysłany: Pon 24 Lip, 2006 |
|
| A możesz podać jakie to są wymiary?
i które bedą najwygodniejsze dla mnie? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 24 Lip, 2006 |
|
| Rozmiary nie są dostosowane do długości penisa ale do obwodu...
najmniejsza: średnica 49 mm
normalna: średnica 54 mm
XL: średnica 57 mm | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
zrozpaczony Dołączył: 25 Lip 2006 Posty: 1 | Wysłany: Wto 25 Lip, 2006 |
|
| nie wiem ale boje sie o mojego penisa dwa dni temu podczas erekcji chciałem go wsadzic do slipów główką do dołu i wszystko poszło dobrze tylko chwile potem coś chrupnęło przestraszyłem sie i poszedłem go zwalić do lazienki a potem wróciłem do łożka tyle tylko że od dwóch dzni nie chce mi stawać samoczynnie i w dodatku jak jush stanie o ile moge to tek nazwać to nie jest tak szrtywny jak przed tym zdarzeniem co mi sie mogło stać przosze niech ktoś fachowy mi to wyjaśni jesli nie tu to jotk53@wp.pl prosze | |
| |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Wto 25 Lip, 2006 |
|
| chrupnęło? czyżby otwarte złamanie penisa z przemieszczeniem? hehehe;) poza tym dziwna reakcja... "coś mi chrupnęlo, przestraszylem się, więc poszedlem go zwalić" :\ ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 25 Lip, 2006 |
|
| Nom faktycznie troche dziwne <lol2>
Poczekaj do jutra... jak dalej nie będzie stawał to lotem do urologa...
A tak poza tym to po co chciałeś go wkładać "główką w dół"? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Sro 02 Sie, 2006 |
|
| ja_89 napisał/a: | chrupnęło? czyżby otwarte złamanie penisa z przemieszczeniem? hehehe;) poza tym dziwna reakcja... "coś mi chrupnęlo, przestraszylem się, więc poszedlem go zwalić" :\ ... |
bueheheehhehe ale nie no to bylo rozbrajajace buehehhehe!!!!!! hahahahaha chrupnelo mu w penisie . wystraszyl sie . i poszedl zwalic bueehhehehhehehe rozwalilo mnie to jezuuuuu! | |
| |
 |
onogi Dołączył: 25 Lip 2006 Posty: 27 | Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 |
|
| ja juz nie moge ze smiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 | |
| |
 |
Bartazar91 Dołączył: 03 Cze 2006 Posty: 18 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 10 Sie, 2006 |
|
| co za koles! widze ze wybral najlepszy mozliwy wariant:) | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Pią 11 Sie, 2006 |
|
| hehehee dokladnie tak jeszcze nim szarpał hehehe jezus ale tu łach odchodzi na tym forum co wy ludzie wypisujecie ja to czasami leze pod biurkiem i placze ze smnechu jak ktos ma wytrysk bez wytrysku albo penisa pod JAJAMI hehehehhehe | |
| |
 |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | Wysłany: Pią 11 Sie, 2006 |
|
| albo ślepnie od masturbacji | |
| |
 |
onogi Dołączył: 25 Lip 2006 Posty: 27 | Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 |
|
| no wlasnie noddy | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
mary Dołączył: 23 Sie 2006 Posty: 80 | Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 Re: Wstydliwe pytanie |
|
| [quote="maly18"]Hej. nie ma sie czym przejmowac mój kolega ma 8 w zwodzie | | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 odp |
|
| zawsze możesz zabić świniaka i zabrać żoładek kiedyś to stosowali | |
| |
 |
|