15 lat problem |
Autor | Wiadomość |
ggwp11 Dołączył: 06 Paź 2014 Posty: 1 Skąd: Miasto | Wysłany: Pon 06 Paź, 2014 15 lat problem |
|
| Witam mam 15 lat i mam tak ze żołądź jest pomarszczony są takie jakby krostki w zoledziu, tak nie ma bólu wszystko ok poza dziwnym uczuciem zimnego żołędzia , po masturbacji jest czasami tak ze boli mnie żołądź nie można go dotknąć. Proszę pomozcie jak będzie trzeba to powiem rodzicom o problemie. Jest pomarszczony w spoczynku nie wiem czy tak powinno byc, po masturbacji czasami boli żołądź jest czerwony i bardzo boli. Jeszcze skoro juz pisze o tym to mam jeszcze tak ze we wzwodzie zoladz jest w 3/4, 2/3 części zakryty ale mogę go ściągnąć sam kawałek tylko bo mam krótkie wędzidełko, czy to normalne ze we wzwodzie sam nie schodzi do końca? Proszę o odpowiedź głównie na to ze zmarszczeniem żołędzia, boje sie ze może skutkować to bezpłodnościa lub inna rzeczą. | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 37 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Pon 06 Paź, 2014 |
|
| Jeśłi możesz rozmawiaj z rodzicami, oni na pewno lepiej doradza niz internet. Tak czy inaczej w pierwszej kolejności lec do lekarza rodzinnego z rodzicami. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
TakiJakis 
Wiek: 31 Dołączył: 30 Wrz 2014 Posty: 78 Skąd: Śląsk | Wysłany: Czw 09 Paź, 2014 |
|
| Mi też żołądź się marszczy kiedy nie jestem podniecony, jest to skutkiem tego że kiedy się podniecasz to sam żołądź zwiększa swoją objętość znacznie przez co skóra na nim jest bardziej naciągnięta, kiedy maluch idzie spać ta skóra nie znika a po prostu trochę się marszczy Co do krótkiego wędzidełka to w Twoim wieku również miałem z tym problem (zgaduje że to przez wygięcie w górę), podczas masturbacji starałem się trochę po trochu ściągać napletek, w chwili obecnej jestem w stanie ściągnąć manualnie cały podczas podniecenia ale sam z siebie nie schodzi dalej niż za połowę. Co do krostek i bólu jak wyżej polecono nie ma co czekać, tylko się przebadać. Życzę powodzenia | _________________ W razie jakiś pytań czy z nudów zapraszam na PW lub GG (niewidok )
http://so-much-taste.tumblr.com/
http://i.imgur.com/qVSRRjJ.gif | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|