- Błona dziewicza - |
Autor | Wiadomość |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 21 Lip, 2006 - Błona dziewicza - |
|
| Witam
Mam pytanka są odnośnie wyżej wymienionego tematu. Otóż mam wspaniałą dziewczynę z którą chodzę już 8 miesięcy. Nie kochaliśmy się jeszcze. Dzisiaj zaczeła mnie rozbierać ale przerwano nam gdyż jej rodzice wrócili do domu. Jutro znowu do niej idę a jej rodziców nie będzie przez 3 dni. Ale do żeczy... Moje pytania są skierowane do bardziej doświadczonych weteranów
1: Czy błonę dziewiczą trudno jest przerwać?
2: Czy kiedy się już ją przerwie i leci krew to należy przerwać stosunek i odczekać kilka dni czy należy dokończyć robote?
3: Słyszałem że po pierwszym stosunku należy odczekać kilka dni żeby ranki zdążyły się zagoić. To prawda?
Proszę o poważne potraktowanie moich pytań. Z góry wielkie dzienks | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sob 22 Lip, 2006 |
|
| ad 1: nie
ad 2: zalezy czy krawienie nie przeradza sie w krwotok (sytuacja ekstremalna)
ad 3: powinno sie dac organizmowi tyle czasu na regeneracje ile potrzebuje, ale bez przesady...mysle ze 3 dni to max... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 22 Lip, 2006 |
|
| Dzięki Dzisiaj jest mój wielki dzień więc będe miał okazje sprawdzić
życzcie mi szczęścia | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Dixie Dołączył: 10 Lip 2006 Posty: 13 | Wysłany: Sob 22 Lip, 2006 |
|
| Mojej byłej dziewczynie na przykład nastepnego dnia leciała krew i kawałki błony ale szybko doszła do siebie A co do błony to ja nawet nie poczułem Powodzenia!! | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 22 Lip, 2006 |
|
| Dzienks | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | Wysłany: Sob 22 Lip, 2006 |
|
| hildegrant napisał/a: | ad 1: nie
ad 2: zalezy czy krawienie nie przeradza sie w krwotok (sytuacja ekstremalna)
ad 3: powinno sie dac organizmowi tyle czasu na regeneracje ile potrzebuje, ale bez przesady...mysle ze 3 dni to max... |
Mity i legendy na temat błony dziewiczej. A wystarczy poszukac w necie i już wszystko wiadomo na ten temat.
http://samozdrowie.interi...news?inf=480338 | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sob 22 Lip, 2006 |
|
| ktory z punktow napisalem jest mitem? | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 23 Lip, 2006 |
|
| Wszystko się przydało Jeszcze raz wielkie dzienks | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
|