bboy_88 Wiek: 36 Dołączył: 20 Sie 2014 Posty: 1 Skąd: białystok | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 kolor żołędzia pod napletkiem |
|
| witam 2 tyg temu zauważyłem że skóra na żołądziu pod napletkiem jest troche inna bardziej ciemna wpadajaca troche w czerwień oprócz tego czasami czulem pieczenie podczas oddawania moczu, troche mnie to zmartwiło udałem się do dermatologa-wenerologa, powiedział że u mnie tragedi nie ma że grzybicy czy czegoś innego nie widzi, przypisał na recepte mocną maść i tabletki na grzybice miałem stosować przez tydzień, zaczerwienienie średnio znikneło nadal widać jakieś minimalne ślady ale odkąd przestałem zazywać leki skóra na żołądziu zaczeła robić się sucha, miewam przygodne kontakty seksualne ale się zabezpieczam, oprocz oralnego, ostatni przygodny kontakt był około miesiąc temu, czy zaczerwienienie moze byc spowodowane alergią czy tez moze tym że cały czas zakrywa napletek?, na dolnej części żołądzia słabo widać ale mimo wszystko jest jakieś zaczerwienienie, z góry dziękuje za pomoc
[ Dodano: Sro 20 Sie, 2014 ]
http://pastylka.pl/forum/...-pod-napletkiem link do mojego problemu ze zdjeciem bo tu nie wiem czemu zdjecia nie da sie wysłać:) | |