MaXtender za 30zł coś jakby podobny... |
Autor | Wiadomość |
fuk Dołączył: 20 Sie 2014 Posty: 2 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 MaXtender za 30zł coś jakby podobny... |
|
| Witam jestem nowy i chciałbym wan zaprezentować nowe (chyba) na forum urządzonko do powiększania penisa, tanie ale czy skuteczne tego dowiemy się próbując Kosztuje niewiele bo ok. 30zł (wysyłka free) z chin, oto link: MaXTender
Najlepiej płacić kartą VISA/MASTERCARD, przesyłka idzie długo od 15 - 30 dni.
Jest on również sprzedawany w Polsce w jakimś sex-shopie online jednak teraz go wam nie znajdę, wiem że u nas kosztuje 99zł + wysyłka.
Zamówiłem go dla siebie i jeszcze będę zamawiał jakiś krem do powiększania i lepszego ukrwienia członka.
Przejrzyjcie sklep jest on wiarygodny i jeden z najlepszych ze sklepów online w chinach, znajdziecie tam fajne rzeczy w dziale Beauty&Health --> Sex Products.... min. proextender | |
| |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 |
|
| a ty co akwizytor | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
fuk Dołączył: 20 Sie 2014 Posty: 2 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 |
|
| nie jestem tu nowy, kiedyś miałem tu konto ale nic nie pisałem, teraz postanowiłem powiększyć sobie członka i znalazłem tanie urządzenie którym chciałem się podzielić z innymi i tyle.
Będę powiększał i może napiszę jakiś raport po miesiącu albo dwóch. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gandalf88 Wiek: 36 Dołączył: 31 Lip 2014 Posty: 10 Skąd: Z kosmosu | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 |
|
| Nie spodziewaj sie cudów.. A biorąc Pod uwagę cene myślę ze po kilku uzyciach urządzenie brdzie nadawać sie do kosza;) | |
| |
 |
|