Golenie Penisa (problemy, co do tego uzyc, jak to zrobic) |
Uzywasz kremu do depilacji? Jest skuteczny i smialo mozesz go polecic? |
Tak, uzywam jest skuteczy i smialo moge go polecic. |
|
50% |
[ 3 ] |
Nie uzywam ale jest skuteczny. Smialo polecam. |
|
33% |
[ 2 ] |
Jest nie skuteczny. Jednym slowem szajs. |
|
16% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 6 |
Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
JakubekAB 
Wiek: 27 Dołączył: 06 Sie 2014 Posty: 2 Skąd: Mazury | Wysłany: Sro 06 Sie, 2014 Golenie Penisa (problemy, co do tego uzyc, jak to zrobic) |
|
| Witam.
Mam 16 (w grudniu 17) lat.
Mam problem z goleniem mojego penisa... Goliłem już wiele razy wiec nie był to 1 raz (za każdym razem jest ten problem). Ostatnim razem kupiłem zwykłą maszynkę do golenia (nie jednorazówkę) kosztowała mniej więcej 4zl. Przed użyciem jej najpierw wyparzyłem we wrzątku a później przeszedłem do sedna czyli golenia penisa oraz jader. Włosy były dość długie a wręcz bardzo długie. Użyłem zwykłej pianki do golenia i tak ogoliłem wszystkie części penisa no i niestety po paru dniach (2-3) pojawiły się czerwone krostki (pryszczyki). Za każdym razem jest to samo... Co mam zrobić by się nie pojawiały? Co używać do golenia penisa...?
[ Dodano: Sro 06 Sie, 2014 ]
'xcca | |
| |
 |
qawqa17 
Wiek: 28 Dołączył: 28 Lip 2014 Posty: 52 Skąd: Mazury | Wysłany: Sro 06 Sie, 2014 |
|
| Po zakończeniu golenia nasmaruj miejsce gdzie goliłeś kremem np nivea mi to pomogło a też miałem taki problem jak ty | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Sro 06 Sie, 2014 |
|
| długi włosy zetnij nożyczkami.
POtem pianka i lepsza maszynka niż za 4zł bo wtedy ostro ździerasz naskórek.
Krosty pojaiwaj sie jak jest zbyt wilgotno a skórka podrazniona dlatego mocno balsamuj i nie zagniataj świezo po goelniu w gaciach. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
JakubekAB 
Wiek: 27 Dołączył: 06 Sie 2014 Posty: 2 Skąd: Mazury | Wysłany: Sro 06 Sie, 2014 |
|
| qawqa17 napisał/a: | Po zakończeniu golenia nasmaruj miejsce gdzie goliłeś kremem np nivea mi to pomogło a też miałem taki problem jak ty |
No wlasnie dziewczyna robi tak samo i jej to pomaga wiec tez sprobuje jak nie zaczne korzystac z kremu ;P dzieki za odpowiedzi. | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Czw 07 Sie, 2014 |
|
| Krem do depilacji.
Tych włosów co nie usunie krem usuwasz maszynką. | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
|