| seks ze stulejką | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | senestus   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 18 Lip, 2014   seks ze stulejką |   
 |                                              | 
 |                                              | Witam. Mam mały problem ... Otóż chciałbym z moją partnerką przeżyć swój pierwszy raz ... jednak mam stulejkę ... Czy seks ze stulejką jest możliwy ? Czy pojawiają się jakieś bóle itd itp. ? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | patryk161   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 18 Lip, 2014 |   
 |                                              | wiesz ze masz stulejke i nie idziesz do lekarza? gratuluje glupoty. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | wiaramoja   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 19 Lip, 2014 |   
 |                                              | nie powinny pojawić się bóle.. no ewentualnie idź do lekarza na konsultacje |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                        |  |