poligamia |
Autor | Wiadomość |
pep2 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 1 Skąd: Białystok | Wysłany: Pią 14 Lip, 2006 poligamia |
|
| wg mnie lepiej zalegalizowac poligamie niz miec handel kobietami, prostytucje, gejostwo,zdrady i rozwody itp
co wy na to ?
p | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Pią 14 Lip, 2006 |
|
| myslisz że to rozwiązałoby chociaż 1 z tych problemów?[/url] | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sob 15 Lip, 2006 |
|
| dokladnie: 2 pierwsze problemy sa zwiazane glownie z zyskami, w holandi zalegalizowano marichuane i co? jej sprzedaz nadal przynosi takie same zyski jak przed legalizacja
co do gejostwa zawsze bedzie potepiane bo jest w mniejszosci
zdardy i rozwody to natura czlowieka, ktorej zadna legalizacja nie zmieni, podam ci przyklad: niewiele kobiet pozwoliloby ci spac legalnie z kim tylko chcesz, chociazby ze wzgledow zdrowotnych... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
rajstopmaniak Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Grodzisk Maz. | Wysłany: Sob 15 Lip, 2006 |
|
| Moim zdaniem można by wogóle przerobić nieco kobiety na bardziej zrozumiałe i posłuszne A jak nie to baty i do garów
Tak serio myślę, że Twój pomysł nic by nie zmienił. Wyobrażasz sobie jakiegoś zapyziałego żula z 5 żonami, faceta którego nie stać na opłacenie 1. | _________________ "Nie ma nic gorszego jak bezczynność..." | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Sob 15 Lip, 2006 |
|
| hildegrant, jak to zalegalizowanie marihuany nie przynosi dodatkowych dochodów? przeciez kiedy nie jest zalegalizowana NIE przynosi państwu dochodów a jeśli jest to jak najbardziej- z akcyzy (+legalne miejsca pracy +kontrola jakości itd itp) | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sob 15 Lip, 2006 |
|
| pisalem o zyskach producentow i dealerow...nie panstwa | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 16 Lip, 2006 |
|
| hildegrant - wg. Ciebie "gejostwo" jest PROBLEMEM? dla kogo to jest problem? bo napewno nie dla Gayów... | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sob 22 Lip, 2006 |
|
| ja nic takiego nie napisalem, najwyrazniej nieuwaznie przeczytales moja wypowiedz (po raz wtory) | |
| |
 |
|