Duże sutki |
Autor | Wiadomość |
on.air Wiek: 34 Dołączył: 18 Wrz 2012 Posty: 22 Skąd: wwa | Wysłany: Wto 17 Cze, 2014 Duże sutki |
|
| Mam problem i to duży.
Otóż jak podałem w temacie moim mankamentem są duże sutki. Nie mają one małej objętości ze sterczącymi brodawkami tylko wyglądają jak duże satelity, gdzie brodawki nie ma w ogóle. Jest to niezmiernie krępujące, szczególnie kiedy jest ciepło, wstydzę się ściągnąć gdziekolwiek koszulkę bo wyglądają tak nieestetycznie i mało męsko. W dotyku są takie miękkie jak łóżko wodne, nie mogę na nie patrzeć
Czy jest jakiś sposób na normalizację ich kształtu/wyglądu? Czy ćwiczenia na klatę by w tym względzie pomogły? Czy ktoś z was ma w ogóle taki problem i jak sobie z tym radzi? | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Sro 18 Cze, 2014 |
|
| Mam podobnie, nic z tym nie zrobisz, taka natura. Nie ma się czego wstydzić, nie każdy ma takie małe jak groszek. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
bajer7171 Wiek: 42 Dołączył: 11 Lip 2014 Posty: 3 Skąd: krk | Wysłany: Pią 11 Lip, 2014 |
|
| natura przyzwyczaj się! możesz sobie je przebić | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|