Czerwone krostki na penisie |
Autor | Wiadomość |
deep59 Dołączył: 17 Cze 2014 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 17 Cze, 2014 Czerwone krostki na penisie |
|
| Witam, niedawno bo od 2 dni zauważyłem na swoim penisie czerwone krostki. Nie mam pojęcia co to jest, nie boli mnie ani praktycznie w niczym nie przeszkadza, natomiast proszę Was o pomoc ponieważ wolałbym tego nie lekceważyć. Jeśli to coś da to pojawiły się one po seksie oralnym. Mam 17 lat. Dołączam zdjęcia.
Tutaj macie zdjęcia - zdjęcie oraz zdjecie 2 | |
| |
 |
sikor17 Wiek: 34 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Sro 18 Cze, 2014 |
|
| Jeżeli sobie niczym nie podrażniłeś to w takim razie najprawdopodobniej jest to grzybica :-/ najlepiej zgłosić się z tym do lekarza lub spróbować maści przeciwgrzybiczej np.Clotrimazolum (bez recepty i tania). Mi pomogła, ale może to być coś innego.
P.s. następnym razem dokładnie umyj penisa po seksie oralnym szczególnie z tym chłopakiem/dziewczyną xD | |
| |
 |
deep59 Dołączył: 17 Cze 2014 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 18 Cze, 2014 |
|
| sikor17 napisał/a: | Jeżeli sobie niczym nie podrażniłeś to w takim razie najprawdopodobniej jest to grzybica :-/ najlepiej zgłosić się z tym do lekarza lub spróbować maści przeciwgrzybiczej np.Clotrimazolum (bez recepty i tania). Mi pomogła, ale może to być coś innego.
P.s. następnym razem dokładnie umyj penisa po seksie oralnym szczególnie z tym chłopakiem/dziewczyną xD |
Okej dzięki za pomoc | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|