Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     bezpieczna randka
Autor Wiadomość
oluś1 

Wysłany: Nie 01 Cze, 2014   bezpieczna randka

Mam pytanie ostatnio przeniosłem się do Krakowa nie znam tu miejsc gdzie mogę wyjśc bezpiecznie na randkę, nie chcę od razu żeby mówili że jestem inny bo przychodzę z facetem w nowym środowisku ciężko jest wytłumaczyć pewne sprawy lubię kuchnię orientalną ale chodzi mi głównie o lokal gdzie moglibysmy sie spotkać, zjeść i spokojnie pogadać. Ostatnio byłem w Mekongu na Kamińskiego 11 było spoko niezobowiązujący nastrój i ceny tanie czy możecie polecic jakieś knajpy czy restauracje w Krakowie?

nogitsune 

Wysłany: Nie 01 Cze, 2014   

Hehe, wydaje mi się, że z racji, iż jesteś tu "nowy" trochę za bardzo się przejmujesz xd gdziekolwiek byś nie poszedł raczej nikt nie bd na Cb dziwnie patrzył bo idziesz z drugim chłopakiem, czy to spacer wzdłuż bulwarów wiślanych, czy jakaś knajpa... myślę, że możesz spokojnie wyluzować :wink:

No a co do knajp, nie jestem ekspertem, w niewielu byłem tak naprawdę, ale mogę Ci polecić Warsztat na Kazimierzu, mają fenomenalną kuchnię włoską :mrgreen: i za takie porcje, jakie oni tam dają (kopiaty talerz :) ) to mają niewygórowane ceny.

oluś1 

Wysłany: Nie 01 Cze, 2014   

Może faktycznie za bardzo się spinam ale mam takie uprzedzenia gdzieś w środku
i dlatego moje pytanie o dyskretne miejsca.

penis.com.pl
penilarge krem
onesa 
onesa

Wysłany: Czw 05 Cze, 2014   

polecam barfly plac nowy 4 na Kazimierzu obok okrąglaka , fajny nastrój pycha jedzenie i tanio ! Zobaczyć sobie możesz ich na facebooku , pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu