| dziwny wyglad | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | retucilianin [Usunięty]

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 21 Lip, 2006   dziwny wyglad |   
 |                                              | 
 |                                              | hej.mam duzy problem.mam 19lat i niestety nadal jestem prawiczkiem:(problem wiaze sie z wygladem mojego penisa - on wogole nie przypomina normalnego penisa,no nie wiem,cos jakby nie mial podzialu na "czesci"... ale erekcje poprzez onanizm mam... pomozcie. dolaczam zdjecie w zwodzie:<p> 
  |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Gość 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 21 Lip, 2006   Re: dziwny wyglad |   
 |                                              | nie rozumiem co masz na myśli jak dla mnie to normalny penis |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | skywalker   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 21 Lip, 2006 |   
 |                                              | A ten otworek to jest zwieńczenie cewki moczowej czy to napletek? Bo jeśli napletek to wygląda dosyć ciasno... |                                              | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
 I even gotta girl in the Vatican Dome
 I gotta girl right here I gotta girl right there
 and I gotta girlfriend everywhere"
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | existenz 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 21 Lip, 2006 |   
 |                                              | Wygląda na to, że masz stulejkę. Radziłbym zaczerpnąć o niej informacji ze strony  www.stulejka.com. Wybierz się do lekarza (urologa) i umów na zabieg. Na www.stulejka.com dowiesz się co i jak oraz poznasz przybliżone koszty zabiegu. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |