Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     jelq - czwiczenia
Autor Wiadomość
addagio 

Wysłany: Wto 20 Maj, 2014   jelq - czwiczenia

Witam. Napiszę Tylko tyle: poczytałem trochę o jelq i tak naprawdę nikt dosłownie nie napisał czy to działa czy też nie. Dlatego spróbuję sam i napiszę tydzień po tygodniu tutaj czy będzie widać jakieś efekty. Aktualny rozmiar to 14cm dł 12cm obw.

1. Tydzień 1 / 15 min dziennie / 6dni, sobota odpoczynek / rozmiar= 14cm DŁ / 12cm OBW.
2. Tydzień 2 / 15 min dziennie / od poniedziałku do piątku / rozmiar 14,1cm DŁ / 12cm OBW.
3. Tydzien 3 / 15 min dziennie tylko 3 razy w tyg bo brak czasu i nie było zbytnio gdzie: / rozmiar 14,1cm DŁ / 12,1cm OBW.

coś się tam dzieje :) erekcja wydaje mi się, że się polepszyła :) chciałbym żeby w końcu grubość poszła w góre :)

kadeon 

Wysłany: Wto 20 Maj, 2014   

Obyś wytrwał w swoim postanowieniu i odpisał bo wielu tutaj dużo obiecuje a później cel się rozmywa i przestaje pisać.

addagio 

wytrwam wytrwam ;-)

penis.com.pl
tabletki penilarge
kadeon 

Trzymam za słowo bede czekał ciekaw wyników :wink: .

karol212 

Wysłany: Sro 04 Cze, 2014   

Nie zrażaj się słabymi wynikami na początku, ja sam często przerywałem swoje sesje ze względu na słabe wyniki. Tylko że ja teraz ćwicze jelq na sucho bo jest trochę wygodniej po 40 min dziennie przerwa 1 dzień na 2 tygodnie ale ja już jestem dobrze zaprawiony więc mogę.
Mój wynik to w długości z 13,3 do 14,6 cm a obwodu to nie sprawdzam bo było ponad 13 cm więc mi wystarczało. Nie jestem w stanie określić ile czasu mi to zajęło ze względu na przerwy które robiłem ale na oko ok.3 msc
Także ćwicz ale bądź też cierpliwy;)

kadeon 

Wysłany: Czw 05 Cze, 2014   

karol212 napisał/a:
Nie zrażaj się słabymi wynikami na początku, ja sam często przerywałem swoje sesje ze względu na słabe wyniki. Tylko że ja teraz ćwicze jelq na sucho bo jest trochę wygodniej po 40 min dziennie przerwa 1 dzień na 2 tygodnie ale ja już jestem dobrze zaprawiony więc mogę.
Mój wynik to w długości z 13,3 do 14,6 cm a obwodu to nie sprawdzam bo było ponad 13 cm więc mi wystarczało. Nie jestem w stanie określić ile czasu mi to zajęło ze względu na przerwy które robiłem ale na oko ok.3 msc
Także ćwicz ale bądź też cierpliwy;)

Jelq na sucho?, to znaczy bez nawilżenia?.

karol212 

Wysłany: Pią 06 Cze, 2014   

Nawilżenia trochę daje ale tak minimalnie bo na suchej skórze to nieprzyjemne, tylko że nie robie klasycznego dojenia tylko łapie go na dole w czasie lekkiej erekcji i pompuje krew w góre ale palce nie ślizgają mi się na skórze tylko wędrują rezem z nią więc tarcia nie ma.

Tak wogóle to ćwiczenie zaczynałem 2,5 roku temu miałem wtedy 12,5 dobiłem do 13,3 ale od tego dojenia porozciągała mi się skóra u podstawy dlatego teraz na sucho żeby bardziej nie rozciągnąć
Kiedyś 15 cm wydawało mi się tylko marzeniem ale teraz jest już bardzo realne i myśle że do końca wakacji dobije do 16cm.

kadeon 

Wysłany: Sro 11 Cze, 2014   

Aha rozumie bo typowego jelq w zwodzie na sucho to masakra.

karol212 

Wysłany: Pon 23 Cze, 2014   

i co już odpuściłem ćwiczenia?

addagio 

Wysłany: Pon 30 Cze, 2014   

tak bo 0 efektów :/

kadeon 

addagio napisał/a:
tak bo 0 efektów :/

Jeśli chodzi o ćwiczenia to musisz codziennie by coś poszło w obwód jak sa przerwy to lipa raczej będzie. I więcej czasu potrzeba by coś się działo na miarce.

karol212 

Za szybko odpuszczasz na efekty trzeba trochę poczekać i oprócz ćwiczeń ważna jest wiara w efekt końcowy bo bez tego będzie kiepsko..taki trochę efekt placebo.

Ja dotrwam do końca wakacji i opiszę tu wyniki bo większość za szybko wymięka bo słabe są efekty a to że jelq działa to jestem tego pewien bo sprawdzam na sobie i efekty powolne ale są.

kadeon 

Potwierdzam ja tez ćwiczyłem jelq i obwód wbiłem z 14,2 cm do 16cm a ćwiczyłem więcej niż rok temu jakieś trzy miesiące to trwało. Więc coś w tym jest ale co do długości wiec się nie powiększyła chyba że źle zmierzyłem ale raczej na pewno nie. Tak że mam 16 na 16,5cm:). I nawet pokusił bym się by ćwiczyć ale stwierdziłem że to nie potrzebne jak dla mnie powód poradnik w opisie:).

[ Dodano: Sob 11 Paź, 2014 ]
No i chłopak odpuścił jak przypuszczałem.

penis.com.pl
tabletki penilarge
Odpowiedz do tematu