Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Ile jeszcze muszę czekać?
Autor Wiadomość
krak098 

Wysłany: Nie 18 Maj, 2014   

kubaa92 napisał/a:
może porozmawiaj z nią. Powiedz, że zauważyłeś ostatnio oznaki dojrzewania, że rosną włosy łonowe, że penis zaczął robić się większy. Zawsze później jak zobaczy go i wyda jej się mały to będzie mogła to sobie wytłumaczyć.

No mojego objąć też może dwiema dłońmi i jeszcze żołądź wystaje także tamten ma dość dużego.

Jezu nie, nie mam zamiaru jej nic mówić XD. Wiesz, to nie jest miłość dorosłych, zaufanie bezgraniczne etc, etc, w życiu jej tego nie powiem. Po prostu poczekam... Tylko ile? ;x. rok? dwa?

kubaa92 

każdy dojrzewa inaczej :P może rok, może 5 :) u mnie od pojawienia się włosów łonowych do rozmiarów zbliżonych do teraz to jakieś 3 lata

A jak w ogóle go mierzysz?

kadeon 

Kolego niczym się nie martw jest za wcześnie ja też później dojrzewałem pamiętam że w wieku 13 do 16 lat penis praktycznie sie nie wiele zmieniał bardzo powoli jak miałem 15 lat zmierzyłem było trochę ponad 13 cm gdzieś po 16 roku życia dojrzewanie zaczęło sie na dobre włosy łonowe pod pachami zarost wszystko ruszyło. A penis rósł sobie powoli i w wieku 21 lat osłabnąłem jego pełne rozmiary czyli 16 cm jak schudłem jest 16,5cm. Nie przejmuj się jest za wcześnie pamiętam że spermę też jakoś coś miedzy 16 a 17 rokiem życia zacząłem produkować pamiętam to dobrze była to szkoła średnia po podstawówce 2 klasa. Każdy dojrzewa inaczej zobaczysz później nadgonisz. Nie ma odpowiedzi ile poczekasz za nim urośnie może to być 1rok lud 2, 3 a może rosnąc przez 5 lat tak podobnie jak mi.

penis.com.pl
orgasm contol
krak098 

kubaa92 napisał/a:
każdy dojrzewa inaczej :P może rok, może 5 :) u mnie od pojawienia się włosów łonowych do rozmiarów zbliżonych do teraz to jakieś 3 lata

A jak w ogóle go mierzysz?

Linijką, nic innego mi nie przyszło na myśl xd. Tylko nie odtąd odkąd go widać tylko przykładam no kości, gdzies przeczytałem, że tak trzeba mierzyć

"drugą ręką przyłóż do niego linijkę opierając ją o kość łonową"

[ Dodano: Nie 18 Maj, 2014 ]
kadeon napisał/a:
Kolego niczym się nie martw jest za wcześnie ja też później dojrzewałem pamiętam że w wieku 13 do 16 lat penis praktycznie sie nie wiele zmieniał bardzo powoli jak miałem 15 lat zmierzyłem było trochę ponad 13 cm gdzieś po 16 roku życia dojrzewanie zaczęło sie na dobre włosy łonowe pod pachami zarost wszystko ruszyło. A penis rósł sobie powoli i w wieku 21 lat osłabnąłem jego pełne rozmiary czyli 16 cm jak schudłem jest 16,5cm. Nie przejmuj się jest za wcześnie pamiętam że spermę też jakoś coś miedzy 16 a 17 rokiem życia zacząłem produkować pamiętam to dobrze była to szkoła średnia po podstawówce 2 klasa. Każdy dojrzewa inaczej zobaczysz później nadgonisz. Nie ma odpowiedzi ile poczekasz za nim urośnie może to być 1rok lud 2, 3 a może rosnąc przez 5 lat tak podobnie jak mi.

Dzięki za odpowiedź ;) .

kubaa92 

myślę, że raczej pomiar odtąd odkąd go widać jest poprawny. Przykładając do kości to mam ponad 18 cm ale tyle nie włoże partnerce

krak098 

kubaa92 napisał/a:
myślę, że raczej pomiar odtąd odkąd go widać jest poprawny. Przykładając do kości to mam ponad 18 cm ale tyle nie włoże partnerce

No to mam jeszcze większy, a raczej jeszcze mniejszy problem...

kubaa92 

ale jak pisał kadeon w jego przypadku podobnie jak w Twoim dojrzewanie nastąpiło poźno i jeszce spokojnie CI te 3 cm urośnie. A przyłóż sobie linijke od gory (brzucha) i zmierz. Docisnij ją tak aby penis był pod kątem 90 stopni. i sprawdz sobie ile tak naprawde masz

Masz 14 lat, 15 czy 16? ( bo piszesz 15, w profilu 14 a nick masz jakbyś miał 16)

kadeon 

kubaa92 napisał/a:

Kuba mierz zawsze od góry nie z boku z boku też mam gdzies ze 17,5cm jak nie wiecej prawidłowe mierzenie to od gory tyle ile włożysz.

Co do kolegi wyżej jesteście młodzi jeszcze sam w twoim wieku miałbym też obawy i cie rozumie. Nie wiem jak blisko jesteście chodzi mi o rozmowę o dojrzałość ja mam 30 lat ponad mam fajna dziewczynę my rozmawiamy o wszystkim nie ma dla nas tajemnic. Ja ci tylko mogę poradzić że wielkość naprawdę się nie liczy jeśli będziesz umiał sprawić że ona odleci podczas seksu i będzie spełniona nie pomyśli czy twój penis jest mały czy dozy lub nie odpowiedni będzie się kleić do ciebie. Ale na to wszystko też potrzeba czasu i doświadczenia. Polecam Ci mój poradnik jesteś młody masz czas(wszystko jeszcze ci się rozwinie) ale przeczytaj i wyciągnij wnioski bo warto i nie rób blendow co większość tu osób na forum.

kubaa92 

kadeon napisał/a:

Kuba mierz zawsze od góry nie z boku z boku też mam gdzies ze 17,5cm jak nie wiecej prawidłowe mierzenie to od gory tyle ile włożysz.

Ale właśnie ja tak mierze, nawet mam fotke z pomiaru i mówie o 17 cm, ale przy pomiarze takim jak kolega pisał mam 18 nawet więcej ale uważam, że mierzy się od góry i zawsze podaje 17 cm.

krak098 

kubaa92 napisał/a:
ale jak pisał kadeon w jego przypadku podobnie jak w Twoim dojrzewanie nastąpiło poźno i jeszce spokojnie CI te 3 cm urośnie. A przyłóż sobie linijke od gory (brzucha) i zmierz. Docisnij ją tak aby penis był pod kątem 90 stopni. i sprawdz sobie ile tak naprawde masz

Masz 14 lat, 15 czy 16? ( bo piszesz 15, w profilu 14 a nick masz jakbyś miał 16)

We wrześniu kończę 15, pisałem w pierwszym poście a strona liczy lata skończone...

kubaa92 

A więc czekaj cierpliwie, na pewno urośnie jeszcze sporo ;) ale mierz tak jak pisałem bo samemu się oszukiwać nie ma co :P

krak098 

kubaa92 napisał/a:
A więc czekaj cierpliwie, na pewno urośnie jeszcze sporo ;) ale mierz tak jak pisałem bo samemu się oszukiwać nie ma co :P

Szczerze? Mam dość tego czekania... Nie ćwiczenia na wf żeby uniknąć spojrzeń kolegów którzy już dawno dojrzeli, mam dość... Mierzyłem tak jak było na poradniku...

kubaa92 

No ale nic nie zrobisz. A po co się zamarwiać czymś na co nie mamy wpływu?

No ale każdy tu Ci powie, że to zły pomiar. Włożysz go tak kobiecie czy tyle ile widac?

penis.com.pl
penilarge krem
kadeon 

Tak racja kubaa92 tego nie da się przeskoczyć czy zmienić. Ja bym chciał mieć znów te 15 lat wiele bym zmienił na lepsze tak naprawdę w życiu. Ale pamiętam że w jego wieku nawet później trochę też miałem obawy że dojrzewam później niż inni i po co były te obawy?, zupełnie nie potrzebne i tyle. Dobra lecę na siłkę masować :) .

krak098 

kubaa92 napisał/a:
kadeon napisał/a:

Ale właśnie ja tak mierze, nawet mam fotke z pomiaru i mówie o 17 cm, ale przy pomiarze takim jak kolega pisał mam 18 nawet więcej ale uważam, że mierzy się od góry i zawsze podaje 17 cm.

Zmierzyłem jeszcze raz, jak pożądnie przyłożyłem do kości to było 13 cm, przy brzuchu 11cm... Kiedy byłem dzisiaj u tej dziewczyny zaczęła mnie łapać za krocze przez spodnie, boję się, że lada chwila będzie chciała czegoś więcej.... Jak mam ją trzymać na dystans?! Pomocy...

Odpowiedz do tematu