Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Ile jeszcze muszę czekać?
Autor Wiadomość
krak098 

Wysłany: Sob 17 Maj, 2014   Ile jeszcze muszę czekać?

Ile jeszcze muszę czekać?
We wrześniu kończę 15 lat, mam dziewczynę w moim wieku, jesteśmy ze sobą 4 miesiące i doszliśmy już do etapu macanek, w sensie na razie są to tylko piersi, ale czuję. ze jest coraz bliżej tego, żeby te macanki poszły krok dalej i żebyśmy zeszli "niżej", ale tu pojawia się problem,mam ponad 160 cm wzrostu mój penis ma 12 cm we wzwodzie, około 7 w spoczynku i 12 cm w obwodzie, wytryski mam od około pół roku, zamiast spermy mam taką przezroczystą białawą maź, polucji nocnych jeszcze nie miałem, włosy łonowe zaczęły mi rosnąć gdzieś w tamte wakacje, pod pachami jeszcze nie mam, moja mama mówiła mi, że mój tata miał się czym pochwalić, i tu pojawia się moje pytanie, czy ja też będę hojnie obdarzony? Jak tak to ile jeszcze muszę czekać żeby moje przyrodzenie było takie żebym nie musiał się niczego obawiać? Bo póki co trzymam ją na dystans, bo przecież jak wsadzi mi rękę w spodnie to mnie wyśmieje, help...

mati8261 

Wysłany: Nie 18 Maj, 2014   

krak098,
Podobno penis rośnie do ok. 21 lat, ale tego pewien nie jestem. Masz dopiero 15 i już się tym martwisz :shock: . Mnie też ciekawi dlaczego ustawiłeś zły wiek w ustawieniach :evil:

kubaa92 

ja w Twoim wieku już miałem wymiary zbliżone do obecnych (17cm długości, 14 obwodu). Przynajmniej na pewno nie było to mniej kilka cm, minimum 15/13 :)
Ale także włosy łonowe pojawiły mi się w wieku 12-13 lat, a więc możliwe, że dojrzewasz wolniej i jeszcze Ci urośnie.
Zastanawia mnie w jakiej sytuacji mama powiedziała Ci, że tata jest hojnie obdarzony?? bo ciężko mi to sobie wyobrazić :P

penis.com.pl
orgasm contol
krak098 

kubaa92 napisał/a:
ja w Twoim wieku już miałem wymiary zbliżone do obecnych (17cm długości, 14 obwodu). Przynajmniej na pewno nie było to mniej kilka cm, minimum 15/13 :)
Ale także włosy łonowe pojawiły mi się w wieku 12-13 lat, a więc możliwe, że dojrzewasz wolniej i jeszcze Ci urośnie.
Zastanawia mnie w jakiej sytuacji mama powiedziała Ci, że tata jest hojnie obdarzony?? bo ciężko mi to sobie wyobrazić :P

Rozmawiamy z mamą całkiem otwarcie, zresztą już z nami nie mieszka więc chyba nie będzie miał z tym problemu XD.

[ Dodano: Nie 18 Maj, 2014 ]
mati8261 napisał/a:
krak098,
Podobno penis rośnie do ok. 21 lat, ale tego pewien nie jestem. Masz dopiero 15 i już się tym martwisz :shock: . Mnie też ciekawi dlaczego ustawiłeś zły wiek w ustawieniach :evil:

W sumie nie wiem, ustawiałem na ślepo, ale już poprawiłem ;)

kubaa92 

krak098 napisał/a:
Rozmawiamy z mamą całkiem otwarcie, zresztą już z nami nie mieszka więc chyba nie będzie miał z tym problemu XD.

no to dobry masz kontakt z mamą, a ojciec pewnie nie skoro ma się czym pochwalić^^

A 2-3 lata temu ile miał twój penis? Bo ja właśnie wtedy zauważyłem największy przyrost i później już raczej nie rósł, a może tobie dopiero ten okres się zaczyna, skoro włosy łonowe od niedawna Ci rosną.

krak098 

[quote=" A 2-3 lata temu ile miał twój penis? Bo ja właśnie wtedy zauważyłem największy przyrost i później już raczej nie rósł, a może tobie dopiero ten okres się zaczyna, skoro włosy łonowe od niedawna Ci rosną.[/quote]

2-3 lata temu? Nie było żadnych oznak dorastania... To, że później dojrzewam to wiem, tylko chciałbym wiedzieć ile to jeszcze będzie trwało ;x.

Ps, czy taka przezroczysta biaława "sperma" to już ta właściwa czy to się jeszcze zmieni?

[ Dodano: Nie 18 Maj, 2014 ]
kubaa92 napisał/a:
krak098 napisał/a:

no to dobry masz kontakt z mamą, a ojciec pewnie nie skoro ma się czym pochwalić^^

A 2-3 lata temu ile miał twój penis? Bo ja właśnie wtedy zauważyłem największy przyrost i później już raczej nie rósł, a może tobie dopiero ten okres się zaczyna, skoro włosy łonowe od niedawna Ci rosną.

+ na pewno później dojrzewam bo moja mama dostała okresu w wieku 15 lat więc zapewne jeszcze trochę poczekam, tylko ile ? ;x.

kubaa92 

Mi z 3 lata tak mocniej rósł penis, a pozniej przez kolejne 3-4 lata może ok. 1cm tylko doszło i już raczej nie dojdzie(22 lata)
To 2-3 lata temu też miałeś te 12 cm??

Bedzie biała, ja jeszcze z 3-4 lata temu miałem taka przezroczysta, bardziej jak wodę a obecnie jest bardziej biała.

krak098 

kubaa92 napisał/a:
Mi z 3 lata tak mocniej rósł penis, a pozniej przez kolejne 3-4 lata może ok. 1cm tylko doszło i już raczej nie dojdzie(22 lata)
To 2-3 lata temu też miałeś te 12 cm??

Bedzie biała, ja jeszcze z 3-4 lata temu miałem taka przezroczysta, bardziej jak wodę a obecnie jest bardziej biała.

Wydaje mi się, że nie. Wtedy w spoczynku miałem z 3-4 w wzwodzie z 8-9...

kubaa92 

mi rósł tak szybciej jakies 3 lata a później raczej sie zatrzymało. nie wiem czy te 3 cm urósł Ci w przeciągu tych 3 lat czy np. od roku.

Ale mogę Ci powiedzieć, że od pojawienia się włosów łonowych urósł spokojnie te 5 cm ;)

krak098 

kubaa92 napisał/a:
mi rósł tak szybciej jakies 3 lata a później raczej sie zatrzymało. nie wiem czy te 3 cm urósł Ci w przeciągu tych 3 lat czy np. od roku.

Ale mogę Ci powiedzieć, że od pojawienia się włosów łonowych urósł spokojnie te 5 cm ;)

Myślę, że to w przeciągu ostatniego roku, jakoś przez wakacjami zrobił mi się widoczny żołądź, no ogólnie zaczęło to nabierać prawidłowego kształtu lecz nie w tym rozmiarze w którym być powinno... Te 3 cm to w rok, może rok i kilka miesięcy.

kubaa92 

To spokojnie jeszcze Ci te 3 cm urośnie o ile nie więcej skoro tatuś tak obdarzony ( o ile mama jest wiarygodnym źródłem) :P Ja w wieku jak zacząłem mieć włosy łonowe (12-13 lat) nie mierzyłem go wtedy ale miał może z 10-12 cm a obecnie ma 17 cm.

A co do spermy to teraz jest taki kisiel pewnie :p ale to się zmieni, będzie biała i bardziej gęsta.

krak098 

kubaa92 napisał/a:
To spokojnie jeszcze Ci te 3 cm urośnie o ile nie więcej skoro tatuś tak obdarzony ( o ile mama jest wiarygodnym źródłem) :P Ja w wieku jak zacząłem mieć włosy łonowe (12-13 lat) nie mierzyłem go wtedy ale miał może z 10-12 cm a obecnie ma 17 cm.

A co do spermy to teraz jest taki kisiel pewnie :p ale to się zmieni, będzie biała i bardziej gęsta.

Tatuś piękną twarzą pochwalić się nie może a partnerki zmienia jak skarpetki, tego się chyba nie da inaczej wytłumaczyć XD.
----------------------------------------------------
czyli mam jeszcze czekać z dwa lata żeby nie być wyśmiany? ;x. Jak utrzymywać dziewczynę na dystans? Wczoraj mnie spytała czy kiedyś mi przy niej stanął a sama mi powiedziała, że miała przy mnie mokro i to nie raz, czuję, że jeszcze trochę i Ona będzie chciała czegoś więcej, w sumie to nie miałbym problemu ze zrobieniem jej palcówki czy minety, ale stawiam, że Ona też będzie chciała zainteresować się tym co mam w spodniach a pewnie w głowie mnie wyśmieje... Zresztą pewnie jak sie rozstaniemy to będę miał obawy że mogłaby to wykorzystać przeciwko mnie a myślę, że to nie byłoby fajne jakby każdy Ci wypominał, ze masz małego ;x...

kubaa92 

macie po 15 lat więc wątpię, że widziała innego, a więc nie ma porównania.
A czy 15 lat to nie za szybko?

penis.com.pl
viamax
krak098 

kubaa92 napisał/a:
macie po 15 lat więc wątpię, że widziała innego, a więc nie ma porównania.
A czy 15 lat to nie za szybko?

Ma rok starszą koleżankę która skrupulatnie opowiada jej o tym co robi z jej 17 letnim chłopakiem, ostatnio powiedziała mi, że jej chłopak ma takiego, że jak ta koleżanka złapie go w dwie ręce to jeszcze trochę wystaje, więc chyba jednak ma porównanie...

Ja bym się nie chciał spieszyć, zresztą myślę, że póki co to nie byłby seks tylko takie zabawy, ale to odpada z powodu tego ile cm mam w spodniach tylko nie wiem jak ją dalej trzymać na dystans, boję się, że skończy się tym, że z obawy z nią zerwę...

kubaa92 

może porozmawiaj z nią. Powiedz, że zauważyłeś ostatnio oznaki dojrzewania, że rosną włosy łonowe, że penis zaczął robić się większy. Zawsze później jak zobaczy go i wyda jej się mały to będzie mogła to sobie wytłumaczyć.

No mojego objąć też może dwiema dłońmi i jeszcze żołądź wystaje także tamten ma dość dużego.

Odpowiedz do tematu