Skóra |
Autor | Wiadomość |
speedi3217 Dołączył: 14 Maj 2014 Posty: 1 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 14 Maj, 2014 Skóra |
|
| Witajcie, otóż mam 18 lat i chce zacząć współżyć z moją dziewczyna tylko teraz mam małe obawy. Odkąd pamiętam nigdy nie miałem problemu z moim penisem, nic mnie nie bolało, stał, napletek schodzi bez problemu. Ale do rzeczy, w czasie wzwodu, napletek sam nie schodzi, ja lub moja dziewczyna musi go sciągać, lecz jesłi już jest na dole, to sam wraca na góre.. momentami tylko żołądź trzyma go i nie schodzi, lecz mam wrażenie jakbym miał na nim za dużo skory i ten napletek byl za dlugi.. czy to bedzie w czyms przeszkadzalo? czy jak sciagne go reka i dajmy na to przytrzymam to bedzie ok? Boje sie tylko czy jak zaloze prezerwatywne to ten moj napletek razem z nia zleci. z gory dziekuje i pozdrawiam | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 14 Maj, 2014 |
|
| speedi3217, najprościej będzie jak spróbujesz i sam zobaczysz czy będzie ok. czy nie będzie Ci to w niczym przeszkadzać podczas stosunku itp. jeśli tak to wtedy będziesz się martwił co z tym zrobić. powodzenia. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
jan_kaz Dołączył: 22 Lip 2011 Posty: 141 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 15 Maj, 2014 |
|
| Mnie to przeszkadzało i dlatego pozbyłem się jej | _________________ janek | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|