Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Spocone rece
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Nie 04 Cze, 2006   Spocone rece

Mam bez przerwy spocone rece nawet teraz jak to pisze.Jak jest cieplo to prawie leje sie z moich dloni.Co robic zeby zeby moje rece byly suche?albo do jakiego lakarza isc?

Gość

Wysłany: Czw 08 Cze, 2006   

Spocone - pot jest chyba ciepły... :D
Najpierw musisz znaleźć ewentualną przyczynę pocenia się twoich rąk. Może to być chociaż nadwrażliwość...

Tommi

Wysłany: Czw 08 Cze, 2006   

Po dłuższej nieobecności na forum staram sie odpowiedzieć: kup sobie w aptece(tylko broń Cie Panie Boże na targu) i tylko w aptece taki talk do rąk :) Są takie talki dostępne w postaci pudru, aerozolu lub maści(jak maśc to najlepiej z Oriflame. sam stosowałem wię wiem). Przy okazji ochronia Cie przed odciskami itp.

penis.com.pl
tabletki penilarge
hildegrant

Wysłany: Pon 12 Cze, 2006   

grzesk: co do nadmiernego pocenia sie rak medycyna w 1 rzedze szuka przyczyny w ukladzie krwionosno-oddechowym, ale poniewaz zapewne jestes mlodym czlowiekim to pominalbym to...
jestes narazony na nadmierny stres? jesli tak to moze to byc przyczyna...
kolejna rzecz to moze byc uroda...niektorzy tak maja bez konkretnych powodow...
terapia zazwyczaj polega na usuwaniu skutkow...napisz cos wiecej...
co do firmy Oriflame - zostalem kilkakrotnie ostrzezony jesli chodzi o ich produkty...nie znam komponentow, z jakich je tworza, ale wg. przekazow slownych wywoluja reakcje alergiczne u wielu konsumentow...

Tommi

Wysłany: Wto 13 Cze, 2006   

Dzięki hildegrant za tą wiadomość o Oriflame ;) Będę wiedział na przyszłość :) Ale jest przecież wiele innych dobrych i niedrogich firm produkujących podobne specyfiki do usówania potu... Znaczy sie do zmniejszenia pocenia sie :) Mi osobiście talki z Oriflame przypadły do gustu jak miałem ten problem. Obecnie stosuje talki z Nike, Adidasa bo są bardziej odpowiednie dla sportowców(czyli mnie). Nie są może tanie i takie łatwo dostępne ale baaardzo skuteczne.

Gość

Wysłany: Nie 16 Lip, 2006   

Tommi napisał/a:
Po dłuższej nieobecności na forum staram sie odpowiedzieć: kup sobie w aptece(tylko broń Cie Panie Boże na targu) i tylko w aptece taki talk do rąk :) Są takie talki dostępne w postaci pudru, aerozolu lub maści(jak maśc to najlepiej z Oriflame. sam stosowałem wię wiem). Przy okazji ochronia Cie przed odciskami itp.

stosuje ten talk juz od ponad tygodnia,ale dalej lipa,po 20 min znowu mam rece mokre

hildegrant

grzesk: tak jak napisalem, w wiekszosci przypadkow to uroda...
jesli mi nie wierzysz poczytaj innego lekarza: http://serwisy.gazeta.pl/...1251,39428.html

Gość

hildegrant napisał/a:
grzesk: tak jak napisalem, w wiekszosci przypadkow to uroda...
jesli mi nie wierzysz poczytaj innego lekarza: http://serwisy.gazeta.pl/...1251,39428.html

oki mimo wszystko dzieki za odpowiedz

noddy

Wysłany: Wto 18 Lip, 2006   

grzesk --------> kup sobie krem do rąk z Oriflame seria Silk. Ja uzywalem i jest naprawde dobry pomaga na pocenie bo wtedy masz gladkie rece. Fajnie sie wali konia jak sa nasmarowane silkiem :) :D

Gość

noddy napisał/a:
grzesk --------> kup sobie krem do rąk z Oriflame seria Silk. Ja uzywalem i jest naprawde dobry pomaga na pocenie bo wtedy masz gladkie rece. Fajnie sie wali konia jak sa nasmarowane silkiem :) :D

gdzie takie kupie?w aptece?

skywalker 

Jak z Oriflame to tylko u konsultantki... Ja jestem zadowolony z kosmetyków Oriflame. Używam antyperspirantów i przez cały dzień nic ode mnie nie czuć :wink:

noddy

u konsultantki. Moja mama nia jest i mam od chu... tego :) poszukaj po sasiadkach gdzie ktora tam sie wkrecila i popytaj. Powiedz matce ze przydalby ci sie taki krem bo poca ci sie rece i ci napewnu kupi :) kosztuje cos kolo 10zł a jest bardzo wydajny... Pozdro dla ciebie

con brio

Wysłany: Czw 20 Lip, 2006   

Może przydadzą ci się te linki:
http://www.pegasus.com.pl...dezodoranty.htm

http://www.resmedica.pl/zdart6001.html

http://www.optimedpro-office.eu/jonoforeza.php

penis.com.pl
tabletki penilarge
Odpowiedz do tematu