Spocone rece |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Nie 04 Cze, 2006 Spocone rece |
|
| Mam bez przerwy spocone rece nawet teraz jak to pisze.Jak jest cieplo to prawie leje sie z moich dloni.Co robic zeby zeby moje rece byly suche?albo do jakiego lakarza isc? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 08 Cze, 2006 |
|
| Spocone - pot jest chyba ciepły...
Najpierw musisz znaleźć ewentualną przyczynę pocenia się twoich rąk. Może to być chociaż nadwrażliwość... | |
| |
 |
Tommi Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 12 | Wysłany: Czw 08 Cze, 2006 |
|
| Po dłuższej nieobecności na forum staram sie odpowiedzieć: kup sobie w aptece(tylko broń Cie Panie Boże na targu) i tylko w aptece taki talk do rąk Są takie talki dostępne w postaci pudru, aerozolu lub maści(jak maśc to najlepiej z Oriflame. sam stosowałem wię wiem). Przy okazji ochronia Cie przed odciskami itp. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 |
|
| grzesk: co do nadmiernego pocenia sie rak medycyna w 1 rzedze szuka przyczyny w ukladzie krwionosno-oddechowym, ale poniewaz zapewne jestes mlodym czlowiekim to pominalbym to...
jestes narazony na nadmierny stres? jesli tak to moze to byc przyczyna...
kolejna rzecz to moze byc uroda...niektorzy tak maja bez konkretnych powodow...
terapia zazwyczaj polega na usuwaniu skutkow...napisz cos wiecej...
co do firmy Oriflame - zostalem kilkakrotnie ostrzezony jesli chodzi o ich produkty...nie znam komponentow, z jakich je tworza, ale wg. przekazow slownych wywoluja reakcje alergiczne u wielu konsumentow... | |
| |
 |
Tommi Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 12 | Wysłany: Wto 13 Cze, 2006 |
|
| Dzięki hildegrant za tą wiadomość o Oriflame Będę wiedział na przyszłość Ale jest przecież wiele innych dobrych i niedrogich firm produkujących podobne specyfiki do usówania potu... Znaczy sie do zmniejszenia pocenia sie Mi osobiście talki z Oriflame przypadły do gustu jak miałem ten problem. Obecnie stosuje talki z Nike, Adidasa bo są bardziej odpowiednie dla sportowców(czyli mnie). Nie są może tanie i takie łatwo dostępne ale baaardzo skuteczne. | _________________ Sokrates mówił ze najpiękniejsza miłość to miłość między dwoma mężczyznami. Ale był filozofem więc na seksie się nie znał | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 16 Lip, 2006 |
|
| Tommi napisał/a: | Po dłuższej nieobecności na forum staram sie odpowiedzieć: kup sobie w aptece(tylko broń Cie Panie Boże na targu) i tylko w aptece taki talk do rąk Są takie talki dostępne w postaci pudru, aerozolu lub maści(jak maśc to najlepiej z Oriflame. sam stosowałem wię wiem). Przy okazji ochronia Cie przed odciskami itp. |
stosuje ten talk juz od ponad tygodnia,ale dalej lipa,po 20 min znowu mam rece mokre | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 16 Lip, 2006 |
|
|
oki mimo wszystko dzieki za odpowiedz | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Wto 18 Lip, 2006 |
|
| grzesk --------> kup sobie krem do rąk z Oriflame seria Silk. Ja uzywalem i jest naprawde dobry pomaga na pocenie bo wtedy masz gladkie rece. Fajnie sie wali konia jak sa nasmarowane silkiem | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 18 Lip, 2006 |
|
| noddy napisał/a: | grzesk --------> kup sobie krem do rąk z Oriflame seria Silk. Ja uzywalem i jest naprawde dobry pomaga na pocenie bo wtedy masz gladkie rece. Fajnie sie wali konia jak sa nasmarowane silkiem |
gdzie takie kupie?w aptece? | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 18 Lip, 2006 |
|
| Jak z Oriflame to tylko u konsultantki... Ja jestem zadowolony z kosmetyków Oriflame. Używam antyperspirantów i przez cały dzień nic ode mnie nie czuć | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Wto 18 Lip, 2006 |
|
| u konsultantki. Moja mama nia jest i mam od chu... tego poszukaj po sasiadkach gdzie ktora tam sie wkrecila i popytaj. Powiedz matce ze przydalby ci sie taki krem bo poca ci sie rece i ci napewnu kupi kosztuje cos kolo 10zł a jest bardzo wydajny... Pozdro dla ciebie | |
| |
 |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|