Problem z jądrami... |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Sro 19 Lip, 2006 Problem z jądrami... |
|
| Ostatnio robiąc trening zaczely bolec mnie jadra, nie wiem co mi jest, przespalem sie juz mnie nie bola a teraz wydaje mi sie ze jedno jakby mi sie urwalo z zawiasow. Nie wiem czy mam isc do lekarza czy co a do lekarza nigdy nie pojde, jedno jadra zwisa nizej od drugiego i to o wiele wyglada jakby sie urwalo albo cos.. prosze o pomoc! | |
| |
 |
tomsel12 Dołączył: 11 Lip 2006 Posty: 13 | Wysłany: Czw 20 Lip, 2006 |
|
| Przecież zawsze lewe jadro jest nizej od prawego | |
| |
 |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | Wysłany: Czw 20 Lip, 2006 |
|
| Pobolało, przestało i w czym problem? Normalne że nieraz coś zaboli. Niby mężczyzni a takie mięczaki. Problemem byłoby gdyby bóle był stale, nawracające, to wtedy trzeba by szukać przyczyny. Napewno się uderzyłeś lub przycisnąłeś jadra i stad był ten ból. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Elektron Dołączył: 02 Kwi 2006 Posty: 27 | Wysłany: Czw 20 Lip, 2006 |
|
| tomsel12 napisał/a: | Przecież zawsze lewe jadro jest nizej od prawego |
| |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 20 Lip, 2006 |
|
| [quote="Elektron"][quote="tomsel12"]Przecież [b]zawsze[/b] lewe jadro jest nizej od prawego[/quote]
[/quote]
Nom to prawda | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 21 Lip, 2006 |
|
| tylko moje jądra się zajebiście w dół obniżyły tak jakby luźne były...
pomocy, strach mnie obleciał ^^ | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 21 Lip, 2006 |
|
| Jedno jądro zawsze będzie niższe od drugiego... Taka zmiana zachodzi w procesie dojrzewania czy tego chcesz czy nie... a luźne są pewnie dlatego że było ciepło jak sprawdzałeś. Moszna sie kurczy i rozkurcza pod wpływem temperatury... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 21 Lip, 2006 |
|
| spoks, ale tego dnia zaczely mnie strasznie bolec, a na drugi dzien wydawalo sie jakby sie urwaly ^^ | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 21 Lip, 2006 |
|
| A podczas treningu stało sie coś? Upadłeś i stłukłeś jągro czy poprostu skończyłeś trening i zaczeło cie boleć? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
|