czy mam stulejke? |
Autor | Wiadomość |
AnimaWariat Wiek: 99 Dołączył: 26 Mar 2014 Posty: 1 Skąd: sss | Wysłany: Sro 26 Mar, 2014 czy mam stulejke? |
|
| witam mam 21 lat ... i chyba problem z malym ... Podczas spoczynku moge zdjac napletek bez zadnego problemu jak i go nawrocic z powrotem;) a Gdy nachodzi do erekcji dzieli sie to na 2 etapy... Jak jest on nasliniony ustami mojej partnerki lub ogolnie swoja wydzielina to moge odciagnac napletek uzywajac dloni a gdy nastepuje natychmiastowa erekcja i np proba zdjecia napletka udaje sietylko do 50% czyli odkyrwam zoladz prawie cala ale nie do konca... + zoladz jest suchy wiec chyba dlatego nie udaje sie odciagnac go do konca...
i teraz mam pytanie czy to jest stulejka? i czy jak zglosze sie na operacje to bedzie to usuwanie calkowite napletka czy tylko przyciecie ? przepraszam za chaotyczna wiadomosc ale jestem w pracy i napotkalem ta strone doslownie przed chwila
prosze o pomoc
[ Dodano: Czw 27 Mar, 2014 ]
dodam ze mam tak ze raz moge zdjac caly napletek nawet podczas wzwodu! a czasem tak ze nie da rady do konca odpowie ktos?! | |
| |
 |
Yourhope Dołączył: 20 Sty 2014 Posty: 2 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Czw 27 Mar, 2014 |
|
| Jbc , odpisałem na priv | _________________ GG : 7955315 pisz jbc. | |
| |
 |
|