| Wielkość penisa a koledzy |
| Autor | Wiadomość |
sneakerfan 
Wiek: 52 Dołączył: 06 Sty 2014 Posty: 37 Skąd: Zakopane | Wysłany: Nie 23 Lut, 2014 Wielkość penisa a koledzy |
|
| | Chłopaki nie ma co zazdrościć kolegom penisa wiem jak byłem w wojsku juz miałem problemy z penisem żeby porządnie stanął trzeba dużo wysiłku .Tak więc ja zazdroszczę tym co mają normalne penisy . szczerze raz miałem taki wymarzony sex gdzie mogłem porządnie sobie po bzykać ale to był facet i szło super . w wojsku kiedy była wspólna kąpiel i te pogłoski ten to ma chuja , kutasa , zaganiacza , maczugę itp tak jest duży i gruby ma 22 cm długości i w obwodzie 17 cm ale to nic fajnego powiem wam płeć przeciwna jedne są w szoku drugie lubią takie duże ale tych co lubią jest mniej. nie które nie pozwalają wejść w siebie nie chcą robić oralu bo się dławią tak wiec nie rozpaczajcie ze macie mniejsze standard to 16-17 cm i takiego bym chciał mieć . Mając teraz 40 lat jest problem z erekcja | _________________ sneakerfan | | | |
| |
 |
kadeon Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 1094 Skąd: Izbica | Wysłany: Nie 23 Lut, 2014 |
|
| | Witaj nie obraź się ale twój penis nie wygląda na 22cm powiedz mi jak mierzysz i czym? bo prawidłowo mierzy się od kości łonowej linijką(nie z boku!) chyba że nie masz pełnego wzwodu albo dla tego że groby jest i takie wrażenie sprawia. Jak masz problemy ze wzwodem bo przy dużym członku występują częściej i szybciej radze zrobić Ci jedno uprawiać sport np: bieganie czy rower to sprawi że twój układ krwionośny i serducho dostanie kopa a tak że i płuca a co za tym idzie penis będzie sprawniejszy i cała wydolność się poprawi nie radze łykać specyfików rożnych bo naturalnie to możesz zrobić z lepszym efektem dla całego organizmu. Wracając do tematu penisa tez mam grubego gdzieś 16,5cm przy pełnym wzwodzie i długości ma te 16cm i naprawdę czuje się z nim bardzo dobrze a jak zaczołem biegać jest jeszcze lepiej do tego nauczyłem się panować na wytryskiem + sport i mogę bardzo długo, cenie sobie jakość w seksie a nie ilość. Wiec naprawdę zdrowy tryb życia i erekcje Ci sie poprawia a jak chcesz się długo kochać zajrzyj do mojego poradnika w podpisie pozdro. Co do grubości to fakt im grubszy tym lepiej ale tez jest pewna granica moje 16,5 cm czuje jak ja rozpycha na maksa i lubi to bardzo ale czy więcej bym chciał myślę że nie i tyle wystarczy jest na b.dobrze. | _________________ Poradnik o przedwczesnym wytrysku
Jelq moje efekty Ćwiczeń | |
| |
 |
| |