| Problem z kuzynem |
| Autor | Wiadomość |
Remek1111 Wiek: 28 Dołączył: 16 Lut 2014 Posty: 1 Skąd: PLN | Wysłany: Sob 22 Lut, 2014 Problem z kuzynem |
|
| | Cześć, nie wiem sam jak mam to napisać. Mianowice mam problem. Przyjechał do mnie na ferie mój kuzyn (12lat). Mamy dość dobre relacje między sobą,właściwie normalnie jak to z kuzynostwem, ale dość rzadko się widzimy. Z racji tego iż u mnie w domu jest mało miejsca do spania, śpię razem z nim (nie jest to pierwszy raz). I tu pojawia się krępujący dla mnie problem. Ostatniej nocy nie mogłem zasnąć dość długo (kuzyn myślał chyba że spię), i po dłuższej chwili poczułem jak jego ręka zaczyna dotykać mojego penisa. Nie wiedziałem co mam zrobić, a nie chciałem go wystraszyć ponieważ czytałem że w tym wieku poznaję się swoją seksualność. Dlatego nie reagowałem a on kilka razy dotykał mnie przez majtki. Nie wiem co mam robić, jak z nim porozmawiać. Proszę o pomoc, nie chce go wystraszyć. | |
| |
 |
maje Dołączył: 10 Cze 2013 Posty: 134 Skąd: Jawor | Wysłany: Sob 22 Lut, 2014 |
|
| | Remek1111, jesteś w takim wieku, że śmiało możesz dać się poznawać kuzynowi z każdej strony. Być może czeka cię nowa przygoda. Jeżeli wyjdzie z tego coś ciekawego, to przynajmniej będziesz miał co wspominać. Opowiedz nam, jak to się toczy dalej. | |
| |
 |
mUody 
Dołączył: 12 Lut 2014 Posty: 71 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 22 Lut, 2014 |
|
| | delete | | | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Pon 24 Lut, 2014 |
|
| Remek1111
PROPONUJĘ NIC NIE ROBIĆ I POCZEKAĆ CZY TAKA SYTUACJA SIĘ POWTÓRZY. | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | | | |
| |
 |
Gorryl [Usunięty] | Wysłany: Pon 24 Lut, 2014 |
|
| błagam!
przecież to zakrawa na jakąś patologię. Jak dla mnie to jest to bardzo niepokojące, na pewno bym na coś takiego nie pozwolił, tym bardziej, że to dziecko. Nie ignoruj tego, jeżeli to sie powtórzy! | |
| |
 |
facet Wiek: 42 Dołączył: 13 Lis 2005 Posty: 127 Skąd: pl | Wysłany: Pią 28 Lut, 2014 |
|
| Ja bym powiedział i zasygnalizował, że nie życzę sobie takiego zachowania! To czy się wystraszy czy tez nie, to już jego problem | |
| |
 |
eek 
Dołączył: 05 Mar 2013 Posty: 10 Skąd: stamtąd | Wysłany: Nie 02 Mar, 2014 |
|
| | Zgadzam się z użytkownikiem facet, to jest nienormalne, nie można każdej patologii usprawiedliwiać, że niby poznawaniem seksualności. | |
| |
 |
| |