Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy powiększanie jest możliwe chyba tak.
Autor Wiadomość
GOQ 

Wysłany: Sro 22 Sty, 2014   

Masz racje Panie, wiesz chcialbym osiagnac troche lepsze rezultaty przy obwodzie 12 cm i dl 15cm . Nie chodzi oto zebym stal sie posiadaczem niesamowitej PALY, ktora bedzie niczym wielki budyn. Od dluzszego czasu chcialem zaczac nazwijmy to " trening malgo"ale niestety slomiany zapal dominuje.. Nigdy nie bylem pewien czy da rade w ogole powiekszyc penisa ale z tego co przegladam te forum uwazam ze mozna . Jesli mozesz doradz z wlasego doswiadczenia , jak wystartowac . Oczywiscie przy moim zalozeniu ograniczeniu wydalania spermy , chcialbym napewno perwszorzednie zwiekszyc obowd no i wiadomo troszke dlugosc . Pozdrawiam GoQ

kadeon 

Wysłany: Czw 23 Sty, 2014   

Na początek radze zacząć od ćwiczeń mięśni PC(KAGLA) te mięsnie musisz mieć rozwinięte w pierwszej kolejności by krwi jak najwięcej do penisa pompowały ma stać jak najmocniej na treningu tak by wszystkie żyłki pulsowały to powinno zależy od predyspozycji podbić ci obwód ile nie wiem ale wpłynie na jakość wzwodu i seksu diametralnie dziewczyna to poczuje jak ćwiczyć: Przez pierwszy miesiąc podczas sikania zatrzymuj strumień moczu na sekundę dwie dziel sikanie na części dalej w stanie spoczynku na początek wykonaj np 3 serie po 25 zaciśnie raz dziennie musisz sprawdzić ile możesz jak masz słaby mięsień to tyle nie zrobisz nie przejmuj się zrób np 3x po 10 i co trzy dni przerwa i tak przez tydzień jak zauważysz że masz mocniejsze mięsnie pc zwiększ liczbę powtórzeń o 10 przykładowo musisz dożyć do tego by w jednej serii zrobić te 100 po 3 serie i po miesiącu dodaj długie zaciskanie czyli zaciśnij na 10 sekund puść 10 sek odpoczynku i po tym na 15 sekund i tak do 30 sekund masz dążyć do tego by ostatnie powtórzenie trwało minutę stopniowo pomału jak czujesz ze jest przetrenowany dzień przerwy jak dojdziesz do tylu powtórzeń będzie wytrenowany bardzo dobrze i już później wystarczy ze raz dziennie zaciśniesz sobie jedna serwie po 70x dla podtrzymania efektu sprawności i po tym miesiącu jelq zacznij od 100 pierścieni penis w wzwodzie od 80% minimum musi być i jak ci opadnie zrób przykładowo 20 pierścieni pobudź go na maska by stał i kolejne dopóki nie opadnie tak byś na początek setkę robił co tydzień zwiększaj o 50 więcej ćwicz 3 dni jeden przerwy na regeneracje nic na siłę pozdro. Aha na początek może być problem przy jelq możesz dojść musisz to opanować jak masz dojść zatrzymaj się kilka wdechów i dalej pierścienie musisz to wypracować. Cos powinno w obwód pójść ale gwarancji nie daje nie u każdego działa.

GOQ 

Wysłany: Nie 26 Sty, 2014   

Dzieki Stary za info. Wlasnie takich informacji potrzebowalem. Zalece sie do twoich wskazowek , przez miesiac PC a potem zaczne jelq. Co do jelq to oliwka bambino bedzie w porzadku? Jesli mozesz to podziel sie dokladnie jaka metode masz opracowana co uzywasz do cwiczen itp . Pozdrawiam GoQ

penis.com.pl
masturbator
kadeon 

Spoko ciesze się ze jakoś mogę pomoc Ci, co do oliwki to bambino jest najlepsze i najtańsza i świetnie się nadaje do tych spraw czy długiej masturbacji. Nic droższego lepszego nie radze bo szkoda pieniędzy a zobaczysz jaki penis będzie gładki po niej po pewnym czasie:). Jeśli chodzi o ćwiczenia ja już nie ćwiczę jelq ćwiczyłem rok temu i coś około prawie 4 miesięcy ale zrezygnowałem później Edging i do dziś uprawiam. Tak btw za kilka dni wyposzczę solidny poradnik o kontroli wytrysku i tam są opisane ćwiczenia na PC i jak przedłożyć stosunek i być mistrzem w łóżku tego powinieneś się nauczyć i nie potrzebny wielki penis tak naprawdę. Ale powiedz mi jakiego masz penisa obwód i długość? że tak chcesz powiększyć.

GOQ 

No dokładnie Oliwia bedzie bardzo dobrą alternatywą , bardzo dobry pomysł z poradnikiem myślę ze nie tylko mi się przyda , wiec jak masz chwile czasu i chęci to z mila chęcią przestudiuje go . Długość 15 z kawałkiem , Obwod 12 cm i to nie równomierny tylko w najgrubszym miejscu, dlatego mam nadzieje ze nie dziwisz sie ze chce troche "podrosnąć ".
Powiedz mi , czy jelq w ogolę dało ci coś ? . Pozdro GoQ

kadeon 

Wysłany: Pon 27 Sty, 2014   

Tak myślę że to efekt jelq i ćwiczeń PC poszło w obwód bo dzięki temu uzyskałem około tam 16 cm obwodu później robiłem edging i PC do dziś dla kontroli wytrysku i spawalności seksualnej tak z przerwami ostatecznie podrósł do 16,5 cm obwodu i jest to stałe nic nie zmienia się już. A gdzieś od października uznałem że muszę rozwiązać problem przedwczesnego wytrysku ostatecznie i przemyślałem z czym się wiąże i połączyłem edging ćwiczenia PC i oddech przeponowy no i udało się i wcale większy penis nie potrzebny w łóżku jest bosko. Co do twoich wymiarów są ok i jak uzyskasz kontrole nad wytryskiem i zastosujesz techniki co opisze w poradniku zobaczysz co się będzie działo. Poradnik za kila dni dam info. Pozdro.

GOQ 

Wysłany: Sro 29 Sty, 2014   

Spoko Stary, fajnie jak by obowd sie zwiekszyl tak do 15 cm juz by mi pasowalo . Owocnej Pracy, Pozdro GoQ

[ Dodano: Nie 23 Lut, 2014 ]
Jak tam Poradnik ? Pozdrowienia .

joihnek31 

Wysłany: Nie 02 Mar, 2014   

Kadeon - widzę w postcie nieco wyżej że zalecasz ćwiczenie mięsni PC gdy penis jest w stanie spoczynku tymczasem w ebooku na stronie cwiczenie zaleca sie robić podczas wzwodu. KTóry sposób według ciebie jest lepszy i jak cwiczyć by było bezpiecznie? Jestem tu nowy zależy mi na tym by zwiększyć grubość oraz wydłużyć czas stosunku .
Moje obecne wymiary to długość 15,5 obwód : 12,5

Pozdrawiam

kadeon 

Wysłany: Pon 03 Mar, 2014   

joihnek31 napisał/a:
Kadeon - widzę w postcie nieco wyżej że zalecasz ćwiczenie mięsni PC gdy penis jest w stanie spoczynku tymczasem w ebooku na stronie cwiczenie zaleca sie robić podczas wzwodu. KTóry sposób według ciebie jest lepszy i jak cwiczyć by było bezpiecznie? Jestem tu nowy zależy mi na tym by zwiększyć grubość oraz wydłużyć czas stosunku .
Moje obecne wymiary to długość 15,5 obwód : 12,5

Pozdrawiam

Wystarczy że klikniesz na podpis w moim poście i tam masz poradnik który odpowie na twoje pytania tylko przeczytaj cały dokładnie! i się zastanów na wszystko ci odpowie. Pozdro

Odpowiedz do tematu