Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy powiększanie jest możliwe i bezpieczne?
Autor Wiadomość
mariusz7at 

Wysłany: Czw 19 Gru, 2013   Czy powiększanie jest możliwe i bezpieczne?

To jest zdjęcie mojego penisa w wzwodzie około 80%

http://pokazywarka.pl/6aubc7/#zdjecie9648734

Jego wymiary to:
długość 14,5 cm
obwód 14 cm

Chciałbym powiększyć penisa, mój cel to:
długość 16-17 cm
obwód 16 cm

Ale boję się czy ćwiczenia które są zaprezentowane na tej stronie są przede wszystkim bezpieczne a po drugie czy są skuteczne.

Proszę o wypowiedź osób które mają doświadczenie w powiększaniu penisa.

kadeon 

Wysłany: Sob 21 Gru, 2013   

PISAŁEM Ci w innym temacie powiększanie nie jest możliwe jedynie operacja.

Szkwał 

Wysłany: Nie 22 Gru, 2013   

Powiększanie penisa ćwiczeniami jest nieskuteczne i niebezpieczne. Jak chcesz mieć problemy w przyszłości ze wzwodem to możesz ćwiczyć.

penis.com.pl
bathmate
kilman 

Wysłany: Wto 28 Sty, 2014   

no wlasnie panowie :) ciagle mnie to zastanawia, jeden pisze ze powiekszyl. drugi ze to niemozliwe... jak to wkoncu jest? Kadeon pisales ze ulalo Cisie troche powiekszyc... niby nie duzo ale zawsze cos, nikt sie nie pogniewa o ten dodatkowy cm :lol:
zastanawia mnie wiec to co pisza niektorzyze powiekszyli o3,4nawet 5cm. czy to poprostu marketing szptany??? (tzn sa to osoby tkore wypisuja cuda na temat danego produktu np na tkich forach) osobiscie tez uwazam ze to jest nie mozliwe. osobiscie probowalem tabletek (TOTALNA BZDURA! NIC NIE DZIALAJA) zakupilem, pompke i expanter (pro extender) takie gowienko za 100zl uzywan tego od okolo pol roku i ani mm nie urosl. moze robie cos zle, fakt ze nie stosuje tego regolarnie, pompke wczescniej stosowalemprawie codziennie po okolo20mi. a expander okolo 3-4godz okolo 4-5 razy w tyg. rozymie ze nie wywali do o10cm wiecej ale tak np 1.5-2cm powinno niby byc a tu nic.

kadeon 

Wysłany: Wto 28 Sty, 2014   

Wiec sprawa wygląda tak że to w większości marketing sam widzisz używasz od pół roku pompkę i innych bajerów i nic. Ja uważam że to zależny od predyspozycji danego człowieka po prostu coś tam 1, dwa centymetry jest możliwe ale 5-7cm to bujda ale te dwa dodatkowe cm zazwyczaj jest to okupione wielkim wysiłkiem i wobec groźby uszkodzenia sprzętu nie użył bym pompek czy extenderow. Po prostu sprawiłem że wzwody mam znacznie mocniejsze przez ćwiczenia PC do tego doszedł sport i zdrowy tryb życia układ krwionośny oczyścił się wiec i ciśnienie większe wiec tez może naturalnie miałem ten obwód ale nie wykorzystywałem jego potencjału, a na długość może trochę ale schudłem też wiec i tkanka tłuszczowa własnie z brzucha teraz zaczęła spadać bo tam jej trochę jeszcze zostało :P . A mięsień PC ma wielki wpływ na penisa i jego ukrwienie im mocniejszy tym lepiej ukrwiony penis będzie. Tabletki to czysta bajka jak by była taka tabletka to by nie było to tak dostępne łatwo i nie po necie i było by to poparte badaniami a tak że cena była by wiele wyższa a operacji nikt by nie robił proste. Wiec jak ktoś pyta czy to możliwe powiem że nie bo nie warto sie męczyć o centymetr naprawdę, i też trzeba być desperatem by kłaść się pod nóż dla tych 3 cm.

kilman 

Wysłany: Sro 29 Sty, 2014   

hehe dokladnie. pod noz tez nigdy bym sie polozyl, ja tak naprawde z czystej ciekawosci chce to sprawdzic. interesuje sie sexuologia i nawet mysle nad podjeciem nauki w tej dziedzinie:) moja kobieta jest w pelni ustysfakcjonowana a moj penis jest jak najbardziej normalnych wymiarow. oklo 16cm dl na 13cm w obwodzie dlatego mowie ze ten cm lub 2 i 1.5cm w obwodzie chetnie bym zwiekszyl. (choc nie wiem po co :P ) nie rozumie tylko ludzi ktorzy nawet na tym forum pisza, nie chce ich urazic ale sa raczej niespelna rozumu, jak ktos pisze za ma penisa 18cm i chcialby miec 23 to po prostu jest idiota wedlu mnie, co maja powiedz ci ktorzy maja 11-12czm onie chcieli by chociaz te 14-15 nie marzac nawet o 18!
ale 2 cm to dla nas mezcyzn jest cos :) sadze ze partnerka by tego nawet nie odczyla bo jak jest sie dobrym kochnakiem to 2 czy tam 3 cm nie zrobi zadnej ale to zadnej roznicy.
nie ktore bajkowete str twierdza ze jest mozliwe ciagle powiekszanie hehe :lol:
kiedys czytalem artykul ze na sczescie dla nas i naszych partnerek jest to nie mozliwe bo po jkaims czasie wiekszosc facetow chodzilaby z przyrodzeniem ciagnącym i obijacym sie od chodnika po ktorym spacerujemy. hehe :lol: :mrgreen:

kadeon 

Dokładnie masz racje jak jesteś dobry w łóżku dla laski nie ma różnicy 2cm w ta czy w tą, taka prawda facet ma penisa i musi wiedzieć jak go użyć i tyle. Wiesz mi gorzej miedz za dużego i trafić na taka co ma mniejsza pochwę miałem taki przypadek gdzie moje 16cm było za wielkie i za grube, ona ja to zobaczyła powiedziała olbrzym a ja se myślę zwariowała albo mnie pociesz. A seks do bani bo ja bolało a ja musiałem się kontrolować bo mogłem włożyć 3/4 penisa więcej to podskoczyła z bólu i zakończyliśmy znajomość. A te reklamy wszystkie to czysty marketing. Nie długo bo w piątek lub jutro wieczorem wyposzczę swój poradnik o przedwczesnym wytrysku i nie tylko tak że na ten temat mocno namiesza że tak powiem :P co niektórych o co w seksie chodzi itp wiec dam znać pozdro.

kilman 

no Twoje 16 obwodu bo tak czyczytalem to ostro jest heheh :D ja bym chyba tyle nie chcial :P powaznie :) tak do 15 :) ale fakt, gubosc wazniejsza, majac penisa np 13-14cm dlugosci i tez np tyle obwodu. jest sie w duzo lepszej sytuacji niz ci co maja 18-19 dugosci i np 11cm w obwodzie. :P

Odpowiedz do tematu