Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy powiększanie jest możliwe chyba tak.
Autor Wiadomość
kadeon 

Wysłany: Nie 22 Wrz, 2013   Czy powiększanie jest możliwe chyba tak.

Witam postanowiłem napisać nowy temat nie udowodnię tego zdjęciami ale po co mam kłamać? są to moje przemyślenia na temat powiększania.
Wiec tak stosowałem bodaj ze od stycznia Ćwiczenia tylko było to jelq i mięśnie PC startowałem z wymiarami 15,7 długość a obwód 14,2 cm.
Ćwiczyłem tak coś około 3 mies potem jak pisałem w innym temacie musiałem przerwać.
Co uzyskałem dł 16 cm i uwaga obwód 16,3 cm. Potem przerwa

Po przerwie w eeding 40 min do 1h cel był wydłużyć czas stosunku ku mojemu zaskoczenie obwód zaczął skakać po tygodniu był na poziomie 16,5 cm z rana wieczorem 16,3 cm po miesiącu miałem rano 16,8 cm wieczorem 16,5cm i znów przerwałem i te 16,5 cm obwodu zostało.

Obecie eeding ćwiczę a mięśnie PC cały czas wydłużyłem eeding na początku było to 40 min teraz jest do 2h i robię to już 2 tygodnie około a tu proszę długość 16,2cm i obwód uwaga 17,3 cm z rana wieczorem jest prawie 17 cm.

Nie zamieszczam zdjęć bo to różnice małe by wyłapać ale są w galerii z rożnego okresu.
Mianowicie widzę ze mam penisa podatnego na powiększenie kusi mnie jak diabli zastosowanie pompki ze 20-30min i połączyć to z edingiem 2h morze efekt będzie o wiele lepszy bo obwód naprawdę już jest konkretny i erekcja na+ robię to bo tak mnie to ciekawi i mam sklonosci do eksperymentów no własnie ale boje się ze pompka coś uszkodzę sobie.

Mam pytanie jak użyję tej pompki przy pompowanie bez wzwodu na te 30 min z małym podciśnieniem tak by lekko odpompować to chyba nic się nie stanie tak 2x dziennie?.

legolas1 

Wysłany: Nie 22 Wrz, 2013   

ale po co od razu spamować :evil:

G1zmo 

Wysłany: Pon 23 Wrz, 2013   

@kadeon

Powiedz mi jak ćwiczyć z napletkiem? Normalnie tak jak przy obrzezanym? Chciałem zacząć ćwiczyć ale mam mieszane myśli. Dzieki z góry no i gratuluje sukcesów :D

penis.com.pl
penilarge krem
kadeon 

Wysłany: Pon 23 Wrz, 2013   

Dzięki :D , wiesz nie wiem o co chodzi do końca bo też mam naplatek i normalnie ćwiczyłem jelq po prostu napletek zsuwał się na grzybka i tyle, do ćwiczeń nie musi być obrzezany. Czy ktoś się wypowie o pompkach tak jak prosiłem ??, widzę że wiele osób tak ćwiczyło wiec poprosze o rade.

G1zmo 

Wysłany: Wto 24 Wrz, 2013   

Ostatni post poza tematem i Twoim pytaniem, napletek sie nie wydłuża bo każdy tym straszy :P

PS. Sory, że tak dopisuje ale mało jest osób aktywnych którzy ćwiczą, widzialem wiele wątków ludzie pytali o ten napletek i zero odpowiedzi :D

Pozdr ;)

kajok 

Wysłany: Czw 26 Gru, 2013   

Kadeon co to jest ten eeding i jak się wykonuje to ćwiczenie?

kadeon 

Wysłany: Czw 26 Gru, 2013   

kajok napisał/a:
Kadeon co to jest ten eeding i jak się wykonuje to ćwiczenie?

Masturbacja tak jak długo chcesz w skrócie.

kajok 

Wysłany: Pią 27 Gru, 2013   

Czy ja dobrze rozumiem? Od zwykłej masturbacji Ci tak obwód wywaliło?

kadeon 

Od czegoś na pewno myślę że to sprawka ćwiczeń PC połączonych z eedingiem mocniejszy napływ krwi i to nie zwykła masturbacja spróbuj sobie walić z 1h zobaczysz co mam na myśli penis po pewnym czasie napuchnie z lekka. Obwód stały mam 16,5 cm jak codziennie był eeding miałem 17 cm i ponad nie wiem może jak bym cały czas tak obił zostało by 17cm zmniejszyłem ilość eedingu i robię go teraz co 3 dni.

kajok 

A początkowo to ten eeding codziennie robiłeś?

kadeon 

Wysłany: Sob 28 Gru, 2013   

Tak codziennie i dłużej nie raz po 2h jak chciało się ale godzina zawsze to była. ale jak to podziałało na mnie nie znaczy że na ciebie podziała.

Celem eedingu było wydłużenie czasu stosunku a to że w obwód poszło to przy okazji.

kajok 

Wysłany: Sob 28 Gru, 2013   

Ostatnie pytanie i już Cię nie męczę. Spuszczałeś się wtedy czy nie można, żeby były rezultaty? :lol:

kadeon 

Wysłany: Nie 29 Gru, 2013   

Chodzi ci o wydłużenie stosunku czy efekty z powiększeniem?. Ogólnie to tak mam dziewczynę i jak się z nią kochałem to normalnie dochodziłem podczas eedingu nie lub starałem się ograniczyć i przypuśćmy tam raz na tydzień ale jeśli chodzi o powiększenie i wydłużenie stosunku lepiej jak najrzadziej się spuszczać chodzi o to że pałka lepiej stoi co przy powiększeniu ma znaczenie a jeśli chodzi o wydłużenie stosunku im bardziej jest się wyposzczonym tym większe podniecenie a podczas eedingu trzeba je kontrolować i w ten sposób uczysz się wydłużać czas stosunku, ale to temat rozległy na inny czas :D .

penis.com.pl
bathmate
GOQ 

Wysłany: Pon 20 Sty, 2014   JelQ , Kobieta, Siłownia

Czołem Panowie, od dłuższego czasu mam zamiar zacząć JelQ ale oczywiście cały czas zniechęcają mnie dwa " czynniki " mianowicie :
- Kobieta ( Prawie że codziennie posuwam swoją Panią i niestety wcale nie mowie tego z przesadą... , co wiąże się z tym Prawie żę codzienne spuszczanie się )
- Siłownia ( Która kradnie krew z mojego Penisa podczas treningu ... przez co po treningu mam uczucie jak by go nie było)
Co o tym myślicie ? ???
Czy siłownia oraz bardzo częste wydalanie spermy może spowodować brak progresu podczas ćwiczeń JelQ ?
Proszę o podzielenie sie własnymi spostrzeżeniami bądź zaczerpniętymi od kogoś kto przerabiał podobne tematy. PEACE .

[ Dodano: Pon 20 Sty, 2014 ]
Czołem Panowie, od dłuższego czasu mam zamiar zacząć JelQ ale oczywiście cały czas zniechęcają mnie dwa " czynniki " mianowicie :
- Kobieta ( Prawie że codziennie posuwam swoją Panią i niestety wcale nie mowie tego z przesadą... , co wiąże się z tym Prawie żę codzienne spuszczanie się )
- Siłownia ( Która kradnie krew z mojego Penisa podczas treningu ... przez co po treningu mam uczucie jak by go nie było)
Co o tym myślicie ? ???
Czy siłownia oraz bardzo częste wydalanie spermy może spowodować brak progresu podczas ćwiczeń JelQ ?
Proszę o podzielenie sie własnymi spostrzeżeniami bądź zaczerpniętymi od kogoś kto przerabiał podobne tematy. PEACE .

kadeon 

Wysłany: Wto 21 Sty, 2014   

Niestety jeśli wogole już będziesz miał jakiś efekt bo co do obwodu to to można zwiększyć w jakimś tam stopniu przez jelq i cwieczenia pc ale na każdego rożnie działa wiec tak naprawdę mała szansa a tym bardziej że masz seks i spuszczanie się codziennie i siłowania to już lepiej daj sobie spokój bo te ćwiczenia opierają się na tym że musisz mieć jak najlepsze wzwody i na maksa wypełniony krwią mając codziennie seks trudno będzie utrzymać wzwód na te 400 pierścieni jelq a to początek. I nie wiem co co chcesz popowieszać? jak masz udany seks i pani jest zadowolona to po co lepiej już wyćwiczyć wytrzymałość seksualna by nie kończyć w kilka minut tylko bzykać ile chcesz co da wielka pała jak po chwili masz twardość budyniu? bo skończyłeś. Tak czy fakt nie da rady ćwiczyć i codziennie miedz orgazmy pałka nie stanie dostatecznie dobrze a ćwiczenia polegają na maksymalnym napływie krwi podczas seksu stanie ale tam wiadomo jest o wiele większe podniecenie i inna sprawa tak że ciężko ci będzie i efekt znikomy jak już coś będzie.

Odpowiedz do tematu