Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     nago w mieszkaniu
Autor Wiadomość
artiii 

Wysłany: Wto 01 Maj, 2012   

dolaczam do dyskusji bo temat akurat tez mi jest bliski , lubie nagosc ,nie krepuje sie przed innymi pod warunkiem ze tych innych moja nagosc nie krepuje .Rzecz oczywista na naturystycznej plazy czy w saunie nikogo ona nie bedzie krepowac ale w domu to juz moze bywac roznie.Dla mnie nagosc jest stanem wyzwolenia sie od badz co badz narzuconego sposobu bycia w ubraniu , uwolnienia sie od wpojonego nam samoprzymuszania sie ( jesli ktos tak czuje ) od koniecznosci zakrywania przynajmniej niektorych miejsc ciala.Nie uznaje koniecznosci zakrywania zawsze i wszedzie genitaliow bo sa taka sama integralna czescia naszego ciala jak np.reka .
Z dobrodziejstwa nagosci w pelni dopiero mozna zaczac czerpac jesli wyzbedziemy sie zahamowan , gdy wejscie kogos do domu nie wywoluje w nas nerwowych prob zalozenia na siebie czegos, wtedy nagoscia mozemy cieszyc sie w sposob nieskrepowany. Rorumiem ze nie kazdy ma do tego warunki no i nie kazdy ma dosyc determinacji by mysl taka wdrozyc w zycie posrod innych domownikow ktorym tak pojeta nagosc jest obca.
Mnie takie stadium nagiej swiadomosci oczywiscie udalo sie osiagnac i nago w domu jestem niemal zawsze ,ubiore sie jedynie wtedy gdy przychodzi ktos kogo nie znam albo nie chce by ogladal mnie nago .To rzecz jasna nie dotyczy domownikow ani dlizszych znajomych ktorzy wiedza o moim upodobaniu do przebywania w domu nago i traktuja to jako rzecz oczywista.

Rufus1 

Wysłany: Sro 02 Maj, 2012   

artiii, mnie czyjaś nagosc nie przeszkadza , jak ktoś się nie czuje skrępowany to dlaczego ja mialbym sie wstydzić , każdy u siebie w domu chodzi jak mu pasuje. Wolnosc Tomku w swoim domku

artiii 

Wysłany: Sro 02 Maj, 2012   

Rufus1, to oczywiste ze Tobie jako zwolennikowi nagosci czyjas nagosc nie jest w stanie przeszkadzac jednak, inni do niej tak jak my nie nawykli , moga poczuc sie conajmniej zaklopotani dlatego staram sie nie narzucac swej nagosci ,przebywam nago tylko z ludzmi ktorzy wiem iz to rozumieja choc sami nie praktykuja.To w domu .A poza domem jak w saunie czy na plazy to juz bez znaczenia bo tam wszyscy sa nadzy.

penis.com.pl
masturbator
boy2010 

Wysłany: Sob 04 Sty, 2014   

jak mogę to oczywiście nago /zwłaszcza latem/ :wink:

-------------------------------------------------

legolas1 

Wysłany: Sob 04 Sty, 2014   

boy2010, a jak często możesz? z kim mieszkasz? rodzina, współlokatorzy?

Odpowiedz do tematu