Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jaki jest najlepszy sposób powiększania penisa?
Autor Wiadomość
johnny1502 

Wysłany: Wto 31 Gru, 2013   Jaki jest najlepszy sposób powiększania penisa?

Tak jak w pytaniu.

kadeon 

Wysłany: Wto 31 Gru, 2013   

Nie spamuj w każdym temacie bo i tak będzie to usunięte!.

johnny1502 

chcę tylko żeby jak najwięcej ludzi to zobaczyło,będzie większa możliwość żeby komuś pomóc

penis.com.pl
viamax
kadeon 

Nie wiem czy wiesz ale takie coś nazywa się spamowaniem i jest na to pkt w regulaminie.

boy2010 

kadeon popieram cię w 100% :wink: mnie osobiście też gościu wkurza rozpisując się w różnych miejscach jednym i tym samym :evil: coś trzeba z tym zrobić :roll:

-------------------------------------------------

kadeon 

Wysłany: Sro 01 Sty, 2014   Re: Jaki jest najlepszy sposób powiększania penisa?

johnny1502 napisał/a:
Tak jak w pytaniu.

Jaki sprytny jak napisaliśmy że spamuje zmienił treść tematu zamiast pomagam pyta się jaki sposób na powiększenie penisa a podobno sam w tej kwestii doradza rzekomo hehehe dobre. Widzisz kolego ten kto dołki kopie sam w nie wpada, jest jeszcze takie coś jak historia tematów czy postów i admin sobie sprawdzi. A ty wreszcie zdecyduj czy sam doradzasz w kwestii tego teamu czy sam się pytasz bo twoja wiarygodność traci diametralnie na takiej zabawie i chyba pomoc to sobie sam musisz ze zdecydowaniem się hehehe. :D . I druga sprawa masz całe forum o powiększaniu ale widzę że nie chce Ci się nawet czytać wiec zaśmiecasz bo takich tematów jak ten są dziesiątki, zaraz za twoim tematem jest kilka i nie licz że ktoś odpisze no najwyżej ktoś z reklama jakiegoś specyfiku wyskoczy, sklepu hehe.

johnny1502 

Wysłany: Sro 01 Sty, 2014   

Stwierdziłem,że po co robić nowy post,lepiej wykorzystać ten,który się już miało. Nie nabijam postów ani odpowiedzi. Ja mam swoje zdanie na temat powiększania,chce zobaczyć opinie innych.
Nie spamuj mi więcej na gg ani pod moimi postami,to męczące...

kadeon 

Wysłany: Sro 01 Sty, 2014   

johnny1502 napisał/a:
Stwierdziłem,że po co robić nowy post,lepiej wykorzystać ten,który się już miało. Nie nabijam postów ani odpowiedzi. Ja mam swoje zdanie na temat powiększania,chce zobaczyć opinie innych.
Nie spamuj mi więcej na gg ani pod moimi postami,to męczące...

Nie chce mi się dyskutował bo jak grochem o ścianę masz całe forum na ten temat wiec po chu...ja robić nowe i zaśmiecać tam się pytaj. A robiąc nowy temat w starym zaśmiecasz ten na który inni się już wypowiadali i podważasz wiarygodność osób bo wychodzi że odpowiadamy na co innego zupełnie OGARNIJ SIĘ. Jak już tak chciałeś to powinieneś zrobić nowy temat w dziale ogólnie o powiększaniu . A na gg nie zamierzam pisać bo nic konkretnego od ciebie się dowiedzieć nie mogłem.

johnny1502 

Wysłany: Pią 03 Sty, 2014   

:)

Odpowiedz do tematu