Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem z założeniem prezerwatywy.
Autor Wiadomość
mariusz7at 

Wysłany: Sro 18 Gru, 2013   Problem z założeniem prezerwatywy.

Witajcie, piszę na tym forum bo zauważyłem że w miarę mądrze większość ludzi się wypowiada.

Zwracam się do was z pewnie dla większości dziwny/śmiesznym problemem.

Ale do rzeczy, mam 21 lat i zamierzamy razem z partnerką rozpocząć współżycie, oczywiście chcemy się zabezpieczyć wybraliśmy na początek prezerwatywy.
Kupiłem Durex, najpierw kupiłem durex classic takie w niebieskim pudełku. No i jak co do czego pojawił się mały problem, że nie mogę swobodnie założyć prezerwatywy na członka, pod żołędziem mam taki mały fałd skóry i tam się wszystko "blokuje" kiedy przeciągnąłem całą skórę do dołu prezerwatywę mogę rozwinąć gdzieś do połowy członka potem już są problemy, jest tam za dużo skóry napletka, wszystko się blokuje i jeśli chcę założyć do końca to muszę podważać palcami żeby "zaciągnąć" aż do końca. Wtedy w prezerwatywie pojawia się powietrze.

Oczywiście nie współżyliśmy z obawy że przez to naciąganie mogłem uszkodzić prezerwatywę, lub wpuściłem tam powietrze i pęknie nam podczas seksu. Kilka razy próbowałem sam założyć "myślałem że muszę się nauczyć", jednak ani razu nie udało mi się tego zrobić tak jak jest to pokazana na różnych instrukcjach itp.

Proszę o rozsądne wypowiedzi, zaczynam się bać że coś nie tak z moim penisem.

Oto zdjęcie mojego penisa w stanie wzwodu:
http://pokazywarka.pl/6aubc7/#zdjecie9648734

kadeon 

Wysłany: Sro 18 Gru, 2013   

Podaj obwód członka wymiary? z tego co pamiętam classic też nie założę bo za wąskie dla mnie jak masz penisa z obwodem 15cm to tak może być. Ja mam 16.5 cm obwodu każdego durexa trudno mi założyć za wąskie używam innej firmy sprawa jest taka że gumka gumce nie równa i wymiary odbiegają od tych rzeczywistych. Ja używam takich z największym obwodem jakie można kupić. Druga sprawa durex to reklama nie firma Ida na ilość nie jakość naciołem się na nich raz kupiłem w aptece i były uszkodzone dziurki miały i kilka razy pękły choć były na pewno dobrze założone i 0 powietrza fakt ciężko wchodzą bo za wąskie ale nie powinny pękać a zdążyło się to 3x przy durex performie i tych niby największych xl co maja w ofercie używam innych i problemy zniknęły.

mariusz7at 

Moje wymiary w stanie erekcji to:

długość: 14,5 cm
obwód: 14 cm

penis.com.pl
bathmate
kadeon 

Wiec tak spróbuj tych gumek możesz ja tylko na alegro kupić lub w innym sklepie internetowym wpisz ''Pasante King Size'' maja największą średnice 65mm na rynku i następne to Pasante large maja troche mniejsza średnice kup po 3 sztuki i zobacz które lepsze i daj znać?. Ja tych pierwszych używam.

mariusz7at 

Dzięki za podpowiedź, spróbuję większych prezerwatyw.

Wedle klasyfikacji która jest w tym linku

http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm

J mam we wzwodzie CL 5 / CL 6,

Co zrobić aby było we wzwodzie np CL4

kadeon 

Nic nie zrobisz by powiększyć penisa, nie ma skutecznych sposobów co do tego CL tu nie chodzi o długość ale obwód!! możesz miedz nie wiem 16 cm długości a obwodu 14 lub obwodu 16 i tu jeszcze chodzi o kształt niektóre penisy to typowy walec inne spłaszczone dla tego trzeba dobrać gumkę odpowiednią ja radze ci te używam ich bardzo długo i się nie zwiodłem.

mariusz7at 

Ale mi chodzi o to aby aby podczas wzwodu napletek był maksymalnie naciągnięty i po włożeniu do pochwy aby się nie przesuwał w w prezerwatywie.

kadeon 

Ściągasz napletek za grzybek zakładasz gumkę i nie powinien sie przesuwać nie możesz maksymalnie go naciągać ma sam swobodnie za grzybkiem leżeć.

mariusz7at 

Może ja po prostu nie umiem założyć prezerwatywy, zamówiłem dzisiaj na allegro gumki które mi poleciłeś, czekam na przesyłkę, w między czasie wstawię na forum zdjęcie mojego penisa to ocenicie czy z nim wszystko jest w porządku.

kadeon 

mariusz7at napisał/a:
Może ja po prostu nie umiem założyć prezerwatywy, zamówiłem dzisiaj na allegro gumki które mi poleciłeś, czekam na przesyłkę, w między czasie wstawię na forum zdjęcie mojego penisa to ocenicie czy z nim wszystko jest w porządku.

Na necie jest pokazane jak to zrobić.

mariusz7at 

Wysłany: Czw 19 Gru, 2013   

Dodaję zdjęcie mojego penisa w stanie wzwodu:

http://pokazywarka.pl/6aubc7/#zdjecie9648734

Oceniajcie. Przypominam problem z założeniem prezerwatywy.

boy2010 

mariusz7at :roll: penis jak penis :wink: ładnie się prezentuje :wink:

-------------------------------------------------

mariusz7at 

Dziękuję, szczerze mówiąc chciałbym go powiększyć, zależy mi przede wszystkim na zwiększeniu obwodu, z 14 na 16 cm.

penis.com.pl
bathmate
maje 

Wysłany: Pią 20 Gru, 2013   

mariusz7at, to nie jest kwestia złej prezerwatywy, po prostu przy jej zakładaniu ściągaj napleta tylko z żołędzi, a prezerwatywę rozwijaj w dół penisa, bez ściągania skóry na maksa. Niech ten fałd skóry zostanie zwinięty pod prezerwatywą.

kadeon 

Wysłany: Sob 21 Gru, 2013   

Masz normalnego penisa po prostu źle zakładasz prezerwatywę tak ja kolega wyżej pisze ten fałd skory ma zostać pod grzybkiem nie naciągaj i zakładasz trzymając jedna ręką za ten cycek by powietrza nie było a drugą naciągasz do końca. PENISA NIE POWIĘKSZYSZ SPOSOBAMI NA TEJ STRONIE, jedynie obwód co nie co ćwicząc mięśnie PC więcej krwi napływa i mocniejszy wzwód będzie.

Odpowiedz do tematu