ZDJECIA - galeria dumy męskiej :P |
Autor | Wiadomość |
kadeon Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 1094 Skąd: Izbica | Wysłany: Pon 09 Gru, 2013 |
|
| Mam wenę na robienie fotek proszę bardzo następne:).
 | |
| |
 |
maje Dołączył: 10 Cze 2013 Posty: 134 Skąd: Jawor | Wysłany: Pon 09 Gru, 2013 |
|
| kadeon, ale fajny żytasty. Fajnie sterczy do góry. Ciekawe, jakby wyglądał oblany spermą. | |
| |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Wto 10 Gru, 2013 |
|
| kadeon
SUPER ''ptaszek''
Ładnie się prezentuje | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
anonim535 Dołączył: 10 Gru 2011 Posty: 84 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 11 Gru, 2013 |
|
|
 | |
| |
 |
penisman Dołączył: 28 Paź 2011 Posty: 190 Skąd: Radom | Wysłany: Czw 12 Gru, 2013 |
|
| anonim535 fajny | |
| |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Czw 12 Gru, 2013 |
|
| anonim535 ładny ''ptaszek'' | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
kadeon Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 1094 Skąd: Izbica | Wysłany: Pią 13 Gru, 2013 |
|
| anonim535 bardzo fajny naprawdę w pierwszym momencie się wystraszyłem bo podobny do mojego i myślałem że moje zdjęcia hehehe. I pobawię się w zgadule ma 16cm długości a obwodu ponad 15cm? | _________________ Poradnik o przedwczesnym wytrysku
Jelq moje efekty Ćwiczeń | |
| |
 |
szymon_013 Wiek: 26 Dołączył: 19 Wrz 2012 Posty: 25 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 13 Gru, 2013 |
|
| Update
 | |
| |
 |
tinda222 Wiek: 31 Dołączył: 22 Lut 2012 Posty: 6 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Sob 14 Gru, 2013 |
|
| Zgłoś się do lekarza z tym zakrzywieniem | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 14 Gru, 2013 |
|
| szymon_013, super sprzęt, szkoda tylko, że jakoś zdjęć marna. niemniej liczymy na więcej zdjęć | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
kadeon Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 1094 Skąd: Izbica | Wysłany: Sob 14 Gru, 2013 |
|
| tinda222 napisał/a: | Zgłoś się do lekarza z tym zakrzywieniem |
To ty się zgłoś do lekarza ja bym chciał mieć takie zakrzywienie nie masz pojęcia co taki penis potrafi. I nie będzie Ci to przeszkadzać więc sie nie martw. Bardzo fajny penis.
Ale jak kolega wyżej jakość zdjęć porażka. | |
| |
 |
tinda222 Wiek: 31 Dołączył: 22 Lut 2012 Posty: 6 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Sob 14 Gru, 2013 |
|
| kadeon napisał/a: | tinda222 napisał/a: | Zgłoś się do lekarza z tym zakrzywieniem |
To ty się zgłoś do lekarza ja bym chciał mieć takie zakrzywienie nie masz pojęcia co taki penis potrafi. I nie będzie Ci to przeszkadzać więc sie nie martw. Bardzo fajny penis.
Ale jak kolega wyżej jakość zdjęć porażka. |
Najpierw pomyśl - potem napisz kadeon. Jeśli faktycznie dysponuje tak mocnym skrzywieniem prącia jak wynika ze zdjęć, to może to być Choroba Peyroniego, która będzie mu utrudniać współżycie, a przynajmniej nie pozwalać na odczuwanie penetracji większą częścią prącia.
Lepiej żeby obejrzał to urolog i wydał osąd. | |
| |
 |
kadeon Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 1094 Skąd: Izbica | Wysłany: Nie 15 Gru, 2013 |
|
| Ok przepraszam ale ja najpierw radził bym współżycie ja nie spróbuje to się nie dowie i tyle. Takie zakrzywione penisy(dido) sprzedają w seks shopach też nie wiem jak to się nazywa ale urządzenie do stymulacji punktu G też ma taki kształt więc nie bez powodu robią takie. Wiec najpierw do dzieła a jak coś nie tak to lekarz. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
tinda222 Wiek: 31 Dołączył: 22 Lut 2012 Posty: 6 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Nie 15 Gru, 2013 |
|
| Do łóżkowych eksperymentów stworzono wiele gadżetów, jednak między nimi, a sprawnym i zdrowym penisem żadne porównanie. Po prostu chłopak z taką krzywizną najpewniej będzie miał bardzo ograniczone spektrum pozycji do wyboru - pozycja boczna, często zwana " na łyżeczkę; kobieta na brzuchu,poduszka pod biodrami,penetracja od góry - a i tak większa część penisa pozostanie poza pochwą, gdyż głębsza penetracja sprawi ból jej, bądź jemu, a nawet może prowadzić do urazów, popularne pozycje typu misjonarska raczej w ogóle odpadają.
Warto żeby zwrócił się do lekarza jak najszybciej, ponieważ ostateczną diagnozę postawi właśnie on po obejrzeniu na żywo, a rzecz w tym że jeśli chłopak jeszcze młody, a penis rozwijający się to da się to ukształtować ( zniwelować ) być może przy pomocy odpowiednich ćwiczeń i bezinwazyjnie.
Chodzi tylko o jego dobro, aby mógł korzystać z życia pełną piersią i całym członkiem. | |
| |
 |
kadeon Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 1094 Skąd: Izbica | Wysłany: Nie 15 Gru, 2013 |
|
| No tak nie zauważyłem że 15 lat ma dopiero więc chyba masz racje. No fakt faktem jak pomyśleć może być ciężko w niektórych pozycjach sprzęt ma dojść pokaźny więc przy tym skrzywieniu rożnie może być. Nie rozwodząc sie idz do lekarza. | |
| |
 |
|