Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem dość nietypowy
Autor Wiadomość
pyfpyf_87

Wysłany: Pią 07 Lip, 2006   Problem dość nietypowy

Witam
Mam dość nietypowy problem jak na swój wiek, a przynajmniej tak mi się wydaje. Mam 19 lat. Podczas stosunku w gumce nie odczuwam przyjemności, nie jestem w stanie dojść, nawet po kilkunastu minutach, podczas gdy moja partnerka szczytuje nawet 2 razy w tym samym czasie. Także tzw. handmade, czyli potoczne "zwalenie konia" przez partnerke trwa bardzo długo zanim pojawią się jakieś efekty. Nie wiem co robić. Nie jestem gejem, nie interesują mnei chłopcy, a kobiety wręcz podniecają do szaleństwa. Moja partnerka byłaby marzeniem wielu mężczyzn więc mój problem nie jest kwestią jej wyglądu.
Może mój problem jest uwarunkowany psychicznie gdyż kiedyś doszedłem do wniosku że wolę "dawać niż brać"? Nawet jeśli nie dojdę, czuję się szczęśliwy, że zadowoliłem swoją dziewczynę, aczkolwiek pozostaje niedosyt... Tymbardziej, że ona też nie czuję się z tego powodu (mojego problemu) zadowolona :/

Nie wiem co mam robić... czyżby pozostaje mi już tylko branie tabletek na pobudzenie, czy jakichś innych afrodyzjaków?

Jeśli chodzi o masturbacje to raczej nie przesadzam, a przynajmniej tak mi się wydaje. (raz dziennie, lub troszkę rzadziej). Aczkolwiek nawet po dłuższym celibacie stosunek skończył się tak jak zazwyczaj.

Pozdrawiam
i z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi

hildegrant

Wysłany: Sob 08 Lip, 2006   Re: Problem dość nietypowy

pyfpyf_87 napisał/a:

Może mój problem jest uwarunkowany psychicznie gdyż kiedyś doszedłem do wniosku że wolę "dawać niż brać"? Nawet jeśli nie dojdę, czuję się szczęśliwy, że zadowoliłem swoją dziewczynę, aczkolwiek pozostaje niedosyt...

tez kiedys tak stwierdzilem, ale szybko sie z tego wyleczylem...trzeba brac dla siebie tyle ile sie da...niektorzy nazwa to egoizmem inni pragmatyzmem...a ja nazywam to zdrowym podejsciem do sprawy...;)

Gość

Wysłany: Sob 08 Lip, 2006   

a jak Ci robi laskę to też nie możesz dojść??

penis.com.pl
tabletki penilarge
pyfpyf_87

Wysłany: Nie 09 Lip, 2006   

matisyahu napisał/a:
a jak Ci robi laskę to też nie możesz dojść??

Niestety, moja partnerka robi laskę raczej niechętnie... jeśli jednak zacznie to dość szybko przestaje :/

hipopotam

Wysłany: Nie 09 Lip, 2006   

ja miałem ten sam problem (jeżeli chodzi o gumkę to opada mi nawet po 5 minutach) ale po ok 15 miesiącach zdołałem skrucić czas stosunku z 1,5 godz do 30 minut- fajne jest to że kiedy robiliśmy to w półtorej godziny ona miała 2 orgazmy a ja jeden i nadal tak jest!
dlatego kluczem jest zrozumienie się nawzajem partnerów co nie przychodzi tak łatwo jak sie zdaje.
Jeżeli twoja partnerkabardzo źle się czuje z faktem że cię czasami nie doprowadzi to skłam że właśnie miałeś ( już kiedyś napisałem o tym posta ale wyśmiałi mnie kolesie nie będący w temacie). Puki co, zostaje mi życzyć ci tylko cierpliwości i powodzenia.

rajstopmaniak

Wysłany: Nie 09 Lip, 2006   Re: Problem dość nietypowy

pyfpyf_87 napisał/a:

pozostaje niedosyt... Tymbardziej, że ona też nie czuję się z tego powodu (mojego problemu) zadowolona :/

To jak chłopak skłamie to jego partnerka będzie w rozpaczy?!? Skoro ona jest parszywą egoistką, wcale sięnie kwapi, żeby zrobić partnerowi dobrze, a do tego wcale nie lubi oralu... No nie wiem. Moim zdaniem musicie poważnie porozmawiać... Spróbój jej wytłumaczyć to i owo (co przedstawiłeś Nam na forum).

Staraj się mówić powoli, tak żeby zrozumiała. Pozatym na tym forum było już pare tematów odnośniennp. wstrętu do ssania zcłonka. Może kiedyś twoja kobieta to polubi i będziesz zawsze zaspokojony :)

Rozmowa nie boli, przecierz ona Cię nie pogryzie :)

hipopotam

rajstopmaniak napisał/a:

Rozmowa nie boli, przecierz ona Cię nie pogryzie :)
no nie wiem...

pyfpyf_87

rajstopmaniak napisał/a:
pyfpyf_87 napisał/a:

pozostaje niedosyt... Tymbardziej, że ona też nie czuję się z tego powodu (mojego problemu) zadowolona :/

To jak chłopak skłamie to jego partnerka będzie w rozpaczy?!? Skoro ona jest parszywą egoistką, wcale sięnie kwapi, żeby zrobić partnerowi dobrze, a do tego wcale nie lubi oralu...

rajstopmaniak'u, chyba źle zrozumiałeś to co napisałem, a przynajmniej tak mi się wydaje :) Napisałem:

pyfpyf_87 napisał/a:

Tymbardziej, że ona też NIE czuje się z tego powodu (...) zadowolona :/

Jej też nie jest wesoło z powodu mojego problemu i chciała by jakoś temu zaradzić... Ale oboje nie wiemy jak :/
Tłumaczyłem jej kiedyś, że nia ma czym się martwić, prawdopodobnie moja "dolegliwość" jest chwilowa. Mówiłem, że dla mnei szczęściem i przyjemnością jest jej szczęście. No ale zacząłem się martwić kiedy zdarzyło się to po raz n-ty.

Pozdrawiam i dziękuję za Wasze odpowiedzi

Odpowiedz do tematu