Czy od obrzezania penis się powiększa? |
Autor | Wiadomość |
Trawit Dołączył: 15 Cze 2013 Posty: 47 Skąd: yyy | Wysłany: Pią 19 Lip, 2013 Czy od obrzezania penis się powiększa? |
|
| Bardzo mnie to ciekawi, czy to prawda ? | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 19 Lip, 2013 |
|
| nie, nie prawda... jak niby wycięcie kawałka skóry miałoby się przyczynić do powiększenia się penisa. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
Trawit Dołączył: 15 Cze 2013 Posty: 47 Skąd: yyy | Wysłany: Pią 19 Lip, 2013 |
|
| No też nie mam pojęcia | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
jan_kaz Dołączył: 22 Lip 2011 Posty: 141 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 23 Lip, 2013 |
|
| Może fizycznie nie, chociaż uwolnienie główki od skóry może korzystnie na nią wpływać, ale optycznie na pewno tak, nie mówiąc o względach estetycznych | _________________ janek | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 23 Lip, 2013 |
|
| jan_kaz napisał/a: | ale optycznie na pewno tak |
czy ja wiem, jeśli ktoś ma długi napletek to pozbycie się go optycznie pomniejszy penisa
jan_kaz napisał/a: | nie mówiąc o względach estetycznych |
estetyka to bardzo względna sprawa i każdemu podoba się co innego | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
jan_kaz Dołączył: 22 Lip 2011 Posty: 141 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 23 Lip, 2013 |
|
| Mnie wydaje się, że jest większy (ale to rzecz względna i ocena subiektywna - nie konsultowana), wiec nie będę się spierał, podobnie jak względy estetyczne - mnie sie podoba
pozdrawiam | _________________ janek | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 23 Lip, 2013 |
|
| tak na prawdę rozmiar nie jest wartością subiektywną bo mamy możliwości aby go odpowiednio zmierzyć a wyniki porównać | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
|
| Oczywiście, że rozmiar w cm jest wartością mierzalną i tu nie ma nic do ujęcia ani dodania. Ale jeśli zmierzymy wraz ze zwisającą skórą, to oczywiście, że obrzezany będzie krótszy. Natomiast we wzwodzie, jeśli zmierzymy od końca główki po ściągnięciu skóry napletka (gdy on jest) czy go nie ma, wówczas wynik powinien być podobny. Ja mówię o wrażeniu. czytałem także, że wygolenie włosów wokół penisa robi wrażenie, że członek jest większy (a przecież wygolenie włosów nie powiekszy peniska)
Pozdrawiam | _________________ janek | |
| |
 |
|