Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Moje obawy...
Autor Wiadomość
fiut69 

Wysłany: Sob 20 Lip, 2013   Moje obawy...

No cóż mój penis jest średniej długości. Czasami martwie się tym że spotkam dziewczyne do której coś będe czuł ale np. Jej poprzedni partner miał dużo większego i grubszego penisa ode mnie i troche boje się że nie będe mógł jej zaspokoić tak jak to robił jej były, że nie będzie jej tak dobrze wypełniał i seks ze mną nie będzie jej satysfakcjonował no i że jej pochwa będzie przypominać studnie... Też czasami tak myślicie? No już pomijając fakt że jakby mnie zdradziła dziewczyna/żona bo gośc miał znacznie większego to już wogule bym zabił w sobie wszelakie uczucia

penisman 

Wysłany: Sob 20 Lip, 2013   

Już ktoś niedawno coś takiego pisał, temat był poruszany, a konkluzja była jedna - nie przejmuj się, bo od tego się może zmniejszyć przyjemność ze stosunku i nie ma się czym przejmować, bo się nic na to nie poradzi. Naprawdę jeśli już dojdzie do seksu, to po prostu rób swoje, i czerp z tego przyjemność. A na pewno ty i twoja kobieta będziecie zadowoleni :)

haster69 

Wysłany: Nie 21 Lip, 2013   

Zaakceptuj siebie.
Miłość i seks, to nie tylko długość penisa :roll:

penis.com.pl
viamax
fiut69 

Wysłany: Nie 21 Lip, 2013   

Dzięki :wink:

Odpowiedz do tematu