| Prezerwatywy... |
| Autor | Wiadomość |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Pią 19 Lip, 2013 Prezerwatywy... |
|
| | Czesc wszystkim! Chcialem zapytac, czy macie jakies ciekawe i nietypowe zastosowanie prezerwatyw? Ja np dzis założyłem sobie w pracy prezerwatywe i chodziłem tak w niej... I muszę przyznać, iż jest to dość ciekawe uczucie! A co wy o tym sądzicie? Czy ktoś tez tak robił? Czekam na wasze opinie i pomysły. pozdro | _________________ men | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 19 Lip, 2013 |
|
| men_boy, i tak przez cały czas chodziłeś z penisem w stanie erekcji czy później prezerwatywa wisiała sobie na opadłym członku? Jak dla mnie jest to trochę dziwne nie robiłem tak nigdy i nie planuje tego na przyszłość | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Pią 19 Lip, 2013 |
|
| W gumie szybciej banany dojrzewają | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
bartekdanlski81 Dołączył: 01 Cze 2013 Posty: 4 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 25 Wrz, 2013 |
|
| | nie uzywam, poniewaz nmi nie pasuja. nie lubie ich miec na sobie, przez nie traci sie cala przyjemnosc | _________________ accountancylondon.co | |
| |
 |
| |