| wzrost i sylwetka kobiety a wielkośc jej waginy |
| Autor | Wiadomość |
sneakers84 Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 15 Skąd: WAWA | Wysłany: Nie 30 Cze, 2013 wzrost i sylwetka kobiety a wielkośc jej waginy |
|
| Witam
Czy macie wiedzę i doświadczenie o tym czy po wzroście, sylwetce, czy częściach ciała kobiet można poznać czy ma dużą czy małą cipę? Czy jest jakaś zależność?
Słyszałem, że niższe (ok. 160 cm) , ale też takie o małych dłoniach (nawet jeśli wzrostu średniego) mają małe i ciasne.
Natomiast babki wyższe, o szerokich biodrach, biuściaste "klepsydry" mają większe pochwy i potrzebują większego zaganiacza, aby poczuć wypełnienie. To samo przy dużych stopach, czy takie, które już rodziły.
Choć pewnie zdarzają się wyjątki..:)
Jak to u Was wygląda, napiszcie jaki wasze kobiety mają wzrost, sylwetkę, szczegóły typu dłonie, nos czy stopy i wielkość waszych penisów i czy jesteście dopasowani:) | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Pon 01 Lip, 2013 |
|
| Rozbawił mnie twój temat | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
sneakers84 Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 15 Skąd: WAWA | Wysłany: Pon 01 Lip, 2013 |
|
| haster69, dlaczego rozbawił? może napisz czy ty masz jakieś spostrzeżenia
może to i miejsce na luźne rozmowy, ale temat jak najbardziej ważny
panie i panowie, piszcie jak to według Was jest | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 02 Lip, 2013 |
|
| | No dywagacje takie same jak to, że z długości palców można wyczytać długość penisa i kształtu nosa- kształt penisa. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
sneakers84 Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 15 Skąd: WAWA | Wysłany: Wto 02 Lip, 2013 |
|
| ok, może i dywagacje, ale chodzi mi czy jest jakaś reguła i jak to wygląda z waszych doświadczeń czy obserwacji
[ Dodano: Sob 17 Sie, 2013 ]
up
[ Dodano: Sob 17 Sie, 2013 ]
up | |
| |
 |
| |