FOTO - co mi jest? |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Wto 04 Lip, 2006 FOTO - co mi jest? |
|
|
Witam,
Na zdjęciu powyżej widać jakieś takie pomarszczenia czy też rowki na żołądzi. Proszę o fachową poradę co to jest i co z tym zrobić.
Dzięki z góry | |
| |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Sro 05 Lip, 2006 |
|
| Jest to jak najbardziej naturalne-kiedy penis jest w spoczynku, kiedy jest we wzwodzie pracie wypełnia się krwią i napina, przy czym nie widać tych zmarszczeń. | |
| |
 |
rajstopmaniak Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Grodzisk Maz. | Wysłany: Sro 05 Lip, 2006 |
|
| ehhh dzici... dzieci... | _________________ "Nie ma nic gorszego jak bezczynność..." | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Sro 05 Lip, 2006 |
|
| co masz na mysli piszac "dzieci"?
moze dziadkiem to nie jestem ale 15 lat tez nie mam. Dziwi mni fakt i wykorzystuje te forum zeby sie czegos dowiedziec bo nie jestem znawca dziedziny. Dziwne?
A poza tym to nie znika podczas wzwodu jak wyżej napisano, czasem pojawiają się zaczerwienienia i swedzenie. | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Pią 07 Lip, 2006 |
|
| nic ci nie jest | |
| |
 |
archie480 Dołączyła: 10 Wrz 2006 Posty: 21 Skąd: LoLing | Wysłany: Nie 10 Wrz, 2006 |
|
| | | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006 |
|
| ej mnie niepokoi ta krosta taka tam ;> ja bym na wszelki wypadek poszedl do lekarza i sprawdzil .. ;> | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 21 Wrz, 2006 odp |
|
| Wszystko jest ok, to nie zawsze znika podczas wzwodu, zależy chyba od stopnia podniecenia. Jak sam myślę o kobietach to często jest właśnie taki, ale jak już moja kobieta się do niego dobierze jest gładki jak skóra niemowlaka :)pozdro | |
| |
 |
Kali [Usunięty] | Wysłany: Czw 21 Wrz, 2006 |
|
| A właśnie, że wszystko nie jest OK. Mam coś takiego samego i parę dni temu poszedłem do dermatologoa, żeby zobaczył mój problem. To chyba jakiś grzybek powoduje. Dostałem krem clotrimazolum i mam się tym leczyć. Podobno powinno zejść bez większysch problemów.
Ja radziłbym Ci pójść z tym do lekarza dla pewności.
P.S. A pomarszczona skóra (trochę wyschnięta) wygląda nieco inaczej, więc sorry chłopaki - nie macie racji | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 21 Wrz, 2006 odp |
|
| Czyli co to nie jest normalne? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 21 Wrz, 2006 |
|
| moim zdaniem warto to sprawdzic ... jak dla mnie to nie jest normalne .. ;o | |
| |
 |
Strikerx 
|
| No ja nie wiem czasami tak mam a to nic nie boli nie piecze i w ogóle to nie wiem... | |
| |
 |
JacekPlacek Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 1 | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| JAK DLA MNIE TO WY WSZYSCY JESTESCIE DEBILAMI KOLESZKA SIE PYTA O ZMARSZCZENIA NIECH ZOBACZY CO NA RZOLEDZIU MA ZA PLAMKE WOGOLE GRUDKI I NIECH NAPLETA PODNIESIE DALEJ TO SKAD PO LEWEJ STRONIE TA NADZERKA DLA MNEI TO NIECH SIE PRZEBADA BO MOZLIWE ZE MA SYFILISA (INACZEJ KILE) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Pon 22 Sty, 2007 |
|
| Kali napisał/a: | A właśnie, że wszystko nie jest OK. Mam coś takiego samego i parę dni temu poszedłem do dermatologoa, żeby zobaczył mój problem. To chyba jakiś grzybek powoduje. Dostałem krem clotrimazolum i mam się tym leczyć. Podobno powinno zejść bez większysch problemów.
Ja radziłbym Ci pójść z tym do lekarza dla pewności.
P.S. A pomarszczona skóra (trochę wyschnięta) wygląda nieco inaczej, więc sorry chłopaki - nie macie racji |
Ja tez mam cos podobnego i na dodatek czesto w tym miejscu mam czerwona skure. I tez uzywam od 2 dni tego kremu clotrimazolum i tak troszke na samym poczatku czuc takie jak by hmmmm moze nie pieczenie ale czuje ze mi sie goraco robi w tym miejscu. U Ciebie jest tak samo?
Pozdrawiam. | |
| |
 |
|