Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     penis grubość
Autor Wiadomość
GenialnyZółw 

Wysłany: Pią 20 Lip, 2012   penis grubość

Witam
mam jedno pytanie nie jestem za bardzo zadowolony z mojego penisa ponieważ nie odpowiada mi jego grubość lecz z długości jestem zadowolony w zwisice ma 10cm w wzwodzie 18,5-19cm natmiast grubość mojego penisa bardzo mnie nie zadowala w zwisie to 12 cm a w zwodzie 14cm wiec efekt duzy nie jest i chcialem go pogrubic troche chociarz o ten 1cm długości nie ruszać potrzebuje pomocy prosiłbym o szybką odpowiedz i wsparcie

stefffffcio 

Wysłany: Sob 21 Lip, 2012   

młotkiem troche poubijaj

GenialnyZółw 

Wysłany: Nie 22 Lip, 2012   

z głupimi komentarzami to idz w piz...

penis.com.pl
bathmate
stefffffcio 

Wysłany: Nie 22 Lip, 2012   

To zastanów się o co pytasz, jakby takie sposoby istniały to każdy chodziłby z kutasem długości 25 cm i grubości nadgarstka, cudów nie ma niestety :shock:

czester87 

Wysłany: Pią 23 Lis, 2012   

ja na pogrubienie robie od kilku dni takie cwiczenie ,jak bd rezultaty napisze

Ćwiczenie to polecam dla tych którzy chcą przede wszystkim pogrubić swojego penisa. Aby wykonać to ćwiczenie poprawnie penis musi być z stanie 100% wzwodu. Dobrze jeżeli wykonujemy je zaraz po gorącej kąpieli lub okładzie, gdyż wtedy komórki penisa są bardziej podatne na rozciąganie. Jedną ręką chwytamy penisa u nasady, natomiast drugą tuż przed żołędzią po czym zaciskamy na około 30 sekund. Tak wykonany zacisk sprawia że środkowa część komórek penisa napełnią się dużo większą ilością krwi niż normalnie co sprzyja ich wzrostowi i zwiększeniu objętości.

leon1988 

Wysłany: Sob 24 Lis, 2012   

14cm to bardzo przyzwoity obwód. Poczytaj sobie komentarze innych - co mają powiedzieć ci, co mają 10cm?

siwula804 

Wysłany: Czw 20 Gru, 2012   rozmiar nie ma znaczenia

nie spinaj się tak wielkością to naprawdę nie ma zanaczenia http://komdax.com

kadeon 

Wysłany: Nie 09 Cze, 2013   

A ja mam grubości 16,5cm i długości tyle samo czy bym sie zamienił na 18 i te 14 myślę że nie mi się podoba i można powiększyć obwód w 1,5 miesiąca zwiększyłem o 5mm a jak eeding codziennie po 1,5h solidnie zaciśnięty uchwyt na mnie to działa daje fotki do galerii ostatnie są z 16,3cm z obwodem jak wbije z 17cm dam nowe 17cm to moje marzenie i dla mnie i mojej ukochanej grubość bardziej i tak mówi że mam dużego już i zauważyła że się pogrubił:). Na mnie to działa na cb nie musi.

olszesaa 

Wysłany: Czw 13 Cze, 2013   

Każdy ma innego penisa i nic z nim na siłę nie ma co robić :) jeżeli Ci przeszkadza idź na zabieg i tyle ;)

Odpowiedz do tematu