Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Ważna sprawa
Autor Wiadomość
olszesaa 

Wysłany: Czw 13 Cze, 2013   Ważna sprawa

Witam wszystkich forumowiczów!
Czytając ostatnio nasze forum zauważyłem nagminnie powtarzający się temat.
Otóż chodzi o to, że forumowicze zadają pytania dotyczące penisa, których rozwiązaniem może być stosunek seksualny. "Czy nie mam za krótkiego wędzidełka? ; czy z mój penis nie jest z byt krzywy?" itd itd
Zaczniesz uprawiać sex i wszystkiego się dowiesz!!
Co o tym sądzicie ?

jeyjey 

Wysłany: Pią 14 Cze, 2013   

Wiesz co? Wydaje mi się, że to kwestia pierwszego razu...
Każdy na początku ma jakieś obawy. Ważne żeby mieć gdzie znaleźć odpowiedzi na mse pytań. Pewnie, że są to pytania ciągle powtarzające się. Sam miałem ich kilkadziesiąt.

maje 

Wysłany: Pią 14 Cze, 2013   

Łatwo jest mówić doświadczonym. Ale młody chłopak, który ma masę wątpliwości, a przede wszystkim obawy, czy jego członek nie wyda się partnerce śmieszny, mały czy krzywy, zawsze będzie starał się znaleźć potwierdzenie, że tak jak jest to jest dobrze. On sobie nie zdaje sprawy, że tylko wyjątkowo mocne defekty kutasa mogą utrudniać stosunek (stulejka, silne skrzywienie itp). Większość niedoskonałości, o których piszą chłopcy zupełnie nie ma wpływu na jakość stosunku. Obydwa "współpracujące" organy są wyjątkowo elastyczne, poza tym ilość dostępnych pozycji seksualnych z pewnością daje pełny komfort seksu. Teraz sprawa, z kim odbywa się stosunek. Głupi komentarz pustej dziewczyny na temat przyrodzenia może rzeczywiście spowodować, że chłopak popadnie w kompleksy. Dlatego wszelkie pytania chłopaków na forum są naturalne, a my powinniśmy ich utwierdzać, że wszystko jest w porządku. To powinno ich ośmielić.

penis.com.pl
bathmate
Odpowiedz do tematu