Kit |
Autor | Wiadomość |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Pon 03 Lip, 2006 Kit |
|
| Na forum jak widzę trwa licytacja kto ile ma w jakim wieku i przeraźliwe pytania co robić z 15cm, bo to rzekomo za mało. A ja Wam powiem, że sto pięćdziesiąt razy udowodniono że powiększyć penisa może tylko operacja chirurgiczna. Jeśli te "ćwiczenia" czemuś pomogą, to chyba tylko dobremu samopoczuciu. 12 czy 18cm - jaka to różnica? Prawda jest taka że faceci się przejmują a dziewczyny i tak mają w dupie czy sprzęt ma 13 czy 14cm.
Pozdrawiam
PS: Jak komuś z Was te ćwiczenia powiększą penisa choćby o 1mm to ma u mnie lizaka | |
| |
 |
Alexoro [Usunięty] | Wysłany: Pią 21 Lip, 2006 Re: Kit |
|
| aartii napisał/a: | Na forum jak widzę trwa licytacja kto ile ma w jakim wieku i przeraźliwe pytania co robić z 15cm, bo to rzekomo za mało. A ja Wam powiem, że sto pięćdziesiąt razy udowodniono że powiększyć penisa może tylko operacja chirurgiczna. Jeśli te "ćwiczenia" czemuś pomogą, to chyba tylko dobremu samopoczuciu. 12 czy 18cm - jaka to różnica? Prawda jest taka że faceci się przejmują a dziewczyny i tak mają w dupie czy sprzęt ma 13 czy 14cm.
Pozdrawiam
PS: Jak komuś z Was te ćwiczenia powiększą penisa choćby o 1mm to ma u mnie lizaka |
To wnet się zgłosze chyba...Ciekawe czy dobry ten lizak | |
| |
 |
krzysiosław Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 19 | Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 |
|
| Czy wy musicie być tacy chamscy i wulgarni wobec siebie? To forum nie jest po to bysie na wzajem obrazać leczy by pomgać. POMAGAĆ!! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
lukasz1984-22 Dołączył: 21 Wrz 2006 Posty: 5 Skąd: Łódź | Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 |
|
| powiem ze dlugosc ma znaczenie do stosunkow ja mam za duzo i moja dziwczyna nazeka wiec cieszcie sie ze macie standart. a po 2 mowi sie ze niewarzne jaki jest dlugi oby byl figlarny. | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 |
|
| ja uwazam, ze da się, wkoncu cwiczymy tkankę MIĘSNIOWĄ ! | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
dick.ens Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 67 | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| to nie jest tkanka mięśniowa. | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| e tam gadasz, jak sie rosciaga to jest miesniowa, a jak ja zwal tak ja zwal, dla mnie jest miesniowa ;D | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
zwierzak Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 21 | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| Panowie, przyjmijcie do wiadomości, że w penisie ZNAJDUJE SIĘ tkanka mięśniowa - wewnątrzustrojowy mięsień gładki w corpora cavernosa. | _________________ ------------
Poradnik dla początkujących
------------ | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| zwierzak napisał/a: | Panowie, przyjmijcie do wiadomości, że w penisie ZNAJDUJE SIĘ tkanka mięśniowa - wewnątrzustrojowy mięsień gładki w corpora cavernosa. |
lekarz ?? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
NOWAK Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 43 | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| POPIERAM te ćwiczeni nic a nic nie dają moim skromnym zdaniem , jest to pic na wode , ile trza się natrudzić a efekty M I Z E R N E | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| MIZERNE, ale sa jak sam zaznaczyles...wiec dla zdesperowanych kazdy efekt sie liczy i poswieca sie aby zdobyc kilka cm, wiec przestan dolowac tych ktorzty cwicza, poza tym sam nie cwiczyles pewnie to skad mozesz wiedziec jakie sa efekty. Dla zlosliwych- nie cwicze, zeby nie bylo. Po prostu szanuje tych ktorzy to robia...jesli naprawde maja nie przecietny wynik, ale jesli ktos ma 14-15 cm to nie wiem po co to robi, | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
NOWAK Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 43 | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| Ja tez szanuje lecz z dobrego SERCA doradzam aby przeżucili sie na cos bardziej skutecznego ;D ;D | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| Tak? a co uwarzasz, za bardziej skutecznego, bo jesli jakies urzadzenia to po prostu BRECHAM...w urzadzenia nie wierze, a wresz uwazam ze moga tylko pogorszyc sprawe, a takie domowe metody, co moga zaszkodzic...wkoncu robisz wszystkie cwiczenia ''recznie'' tak jakbys mial sie masturbowac;] | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| NOWAK napisał/a: | Ja tez szanuje lecz z dobrego SERCA doradzam aby przeżucili sie na cos bardziej skutecznego ;D ;D |
a co masz na mysli ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| chcialem napisac, ze w URZADZENIA nie wierzy, a napisalem ze w cwiczenia, sorry za blad ;p | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
|