| Jak zacząć rozmowe z ojcem o męskich spawach ? |
| Autor | Wiadomość |
vavin Wiek: 37 Dołączył: 29 Cze 2012 Posty: 6 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 03 Lip, 2012 Jak zacząć rozmowe z ojcem o męskich spawach ? |
|
| | Mam 14 lat i mam pytanie jak zacząć rozmowe z ojcem o typowo męskich sprawach ? | |
| |
 |
marcin334 Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2 | Wysłany: Pią 06 Lip, 2012 |
|
| | Szczerze mówiąc, to większość ojców deklaruje, że może rozmawiać z synem na każdy temat, ale jak dojdzie do konkretów, to się wycofują, ja tak miałem z moim. Musisz sam spróbować porozmawiać z ojcem i wyczuć, czy chce podjąć temat czy nie. Ale musisz zacząć od łatwych tematów. Jak zobaczysz, że jest otwarty, to możesz przejść do trudniejszych. Pozdrawiam Marcin | |
| |
 |
sikora92 Wiek: 33 Dołączył: 31 Paź 2011 Posty: 247 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Sob 07 Lip, 2012 |
|
| Ja zacząłem tak z marszu jak byłem z ojcem sam na sam ale najpierw takie proste tematy a gdy widziałem że ciągnie rozmowę dalej mogłem pytać dokładniej | _________________ sikora92 | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
MalinowyGosciu Wiek: 41 Dołączył: 21 Gru 2012 Posty: 1 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Pią 21 Gru, 2012 |
|
| z ojcami rożnie się gadai nie wszystko powiedzą polecam zaglądnąc na http://komdax.com/ myślę że na wszystkie odpowiedzi znajdziesz odpowiedź | |
| |
 |
potacie Wiek: 29 Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 26 Skąd: Wawa | Wysłany: Pon 24 Gru, 2012 |
|
| | ze mną to ojciec zaczął gadać o tych sprawach | |
| |
 |
men1995 Wiek: 30 Dołączył: 08 Maj 2013 Posty: 74 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 17 Maj, 2013 |
|
| Mój sam zaczął jak zobaczył mnie na łóżku całkiem nagiego z dziewczyną ;p (zdążył zobaczyć mojego ptaka w jej pochwie nawet...) i sam rozmawiał.
A co do Ciebie to musisz może nasunąć mu jakiś temat. | |
| |
 |
| |