| SEXUALNE TORTURY |
| Autor | Wiadomość |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 23 Sty, 2008 SEXUALNE TORTURY |
|
| co wy na to
lubicie bawic sie w takie rzeczy | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 23 Sty, 2008 |
|
| takie tortury sa czescia moich fantazji erotycznych Niektore z nich udalo mi sie urzeczywistnic. Aby jednak prowadzic takie zabawy to niezbedne jest zaufanie do partnera. W ogole fajny temat | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 23 Sty, 2008 |
|
| | luter napisał/a: | takie tortury sa czescia moich fantazji erotycznych Niektore z nich udalo mi sie urzeczywistnic. Aby jednak prowadzic takie zabawy to niezbedne jest zaufanie do partnera. W ogole fajny temat |
mnie to przeraza | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 23 Sty, 2008 |
|
| | element strachu, moze wzmagac dodatkowo niektore doznania, to tez moze byc podniecajace | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 23 Sty, 2008 |
|
| | luter napisał/a: | | element strachu, moze wzmagac dodatkowo niektore doznania, to tez moze byc podniecajace |
skad ty to wszystko wiesz | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 27 Sty, 2008 |
|
| | nieraz lobię dać klapsa i przywiązać chłopaka do kaloryfera zawiązać mu oczy,zadrapać go trochę na klatce ugryźć ale z wyczuciem, a nieraz lubię sam być przywiązana albo jak kochamy sie 'na pieska" jak on pociągnie mnie (ale nie za mocno) za włosy i czuje że dominuje ale to tylko z zaufanym i dobrze poznanym partnerem, | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Nie 27 Sty, 2008 |
|
| | paulinka napisał/a: | | nieraz lobię dać klapsa i przywiązać chłopaka do kaloryfera zawiązać mu oczy,zadrapać go trochę na klatce ugryźć ale z wyczuciem, a nieraz lubię sam być przywiązana albo jak kochamy sie 'na pieska" jak on pociągnie mnie (ale nie za mocno) za włosy i czuje że dominuje ale to tylko z zaufanym i dobrze poznanym partnerem, |
hihihi wow super, podoba mi sie | |
| |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Czw 31 Sty, 2008 |
|
| lubię podobne zabawy | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Czw 31 Sty, 2008 |
|
| Hehe gryzienie... Moje kochanie jak mnie ugryzla jakis czas temu podczas uniesienia w szyje to przez pare dni musialem plaster nosic bo malina byla, ze cho ho. Wstyd bylo sie pokazac na ulicy . Ale i tak uwielbiam jak to robi (tylko troszke delikatniej) i jeszcze te drapanie | |
| |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Czw 31 Sty, 2008 |
|
| Moja laska podczas orgazmu to strasznie drapie mnie po plecach lub po pośladkach. Czasami aż do krwi !!! ale niestety nie potrafi tego kontrolować | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Nie 27 Sty, 2013 |
|
| | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Pon 18 Lut, 2013 |
|
| Uwielbiam być związany i zdominowany przez kobietę Świetna zabawa. polecam | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
marta69 Wiek: 59 Dołączyła: 21 Lut 2013 Posty: 2 Skąd: polska | Wysłany: Czw 21 Lut, 2013 |
|
| | fajne filmy o różnej tematyce znajdziecie na tej stronce http://komdax.com | _________________ mm | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
beklenmedik Wiek: 34 Dołączył: 16 Maj 2013 Posty: 5 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 17 Maj, 2013 |
|
| | W kontaktach slave-master trzeba ogromnego zaufania, ale mogą dać wiele radości i satysfakcji. | |
| |
 |
| |