Najwenzszy penis swiata u mnie |
Autor | Wiadomość |
alvaro1906 Wiek: 39 Dołączył: 11 Sie 2011 Posty: 18 Skąd: Bydgoszcz | |
| |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 11 Maj, 2013 |
|
| Jaki dokładnie rozmiar? | |
| |
 |
Gorryl [Usunięty] | Wysłany: Sob 11 Maj, 2013 |
|
| niestety, mam takiego samego :/
dziewczyny tak źle reagują na niego?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
alvaro1906 Wiek: 39 Dołączył: 11 Sie 2011 Posty: 18 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Nie 12 Maj, 2013 |
|
| 11 dl/9,5 obwod
Większość nic nie mówiła, ale jak przyszło co do czego to mimo poszukiwania pozycji nic nie wychodziło, zero orgazmu i sam mało co czułem, chyba że jeździłem po bokach i górnej ściance z poduszką pod tyłkiem. Od razu po tym kończą znajomość, a później sms, że żal im mnie, bo nic z tym nie zrobie i chyba popadłem w depresje. Chyba koniec ze związkami. Nie wiem po co mężczyźni rodzą się z takimi, jak to do seksu sie nie nadaje. | |
| |
 |
Gorryl [Usunięty] | Wysłany: Nie 12 Maj, 2013 |
|
| to dziwne, bo na fotce nie prezentuje się az tak źle! Może zwyczajnie przesadzasz? Może zły seks, wynika z twego nastawienia "że i tak przecież się nie uda" ?
Ja mam mikrusa, ale nie uważam żeby to był najmniejszy penis. Chciałbym aby był o wiele większy, ale z obecnego stanu tez można być dumnym (chyba). Spróbuj to zaakceptować, pewność siebie też daje dużo w związku | |
| |
 |
Szkwał Dołączył: 08 Mar 2009 Posty: 144 Skąd: z daleka | Wysłany: Nie 12 Maj, 2013 |
|
| Hmm czyżby kolejny troll | |
| |
 |
alvaro1906 Wiek: 39 Dołączył: 11 Sie 2011 Posty: 18 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Nie 12 Maj, 2013 |
|
| Z czego tu być dumnym? Ani ja nie czuje nic, ani kobiety i to o dziwo wszystkie. Nie ma też prezerwatyw u mnie na to. Brakuje minimum 1,5cm, a w pochwie nie wiem? 3cm? Niby nic. Szukam rozwiązania, bo widać nie znam się na tym. Chodzi o szerokość, długość to jeszcze pół biedy. Nie czuć ruchów, szczególnie jak partnerka jest nawilżona dobrze, a jest bo gra wstępna czasem trwa 2 godzinki.
A wy jakiego macie? I czy partnerki was czują? Bo jak obwód np 13cm to ja sie nie dziwie, to jak 3-4 palce praktycznie. | |
| |
 |
tomek100 Dołączył: 10 Mar 2011 Posty: 49 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 12 Maj, 2013 |
|
| Ja niestety tez mam małego i cienkiego, w gotowości ma 12cm długości i 11cm obwodu.Ja na pogrubienie penisa, wybieram sie już drugi rok.Były dwie opcje, kwas hialuronowy Macrolane ,albo pogrubienie penisa za pomocą własnej tkanki tłuszczowej,którą wzbogaca się o czynniki wzrostu uzyskiwane z płytek krwi. Na dzień dzisiejszy chciałbym wykonać zabieg Macrolane ,ale jeszcze poczekam bo mam inne wydatki:(Co do prezerwatyw to ja kupuje najmniejsze jakie są dostępne w Polskiej aptece,średnica: 49 mm.Są jeszcze o średnicy 47mm ale nigdzie w aptece nie widziałem,ale pewnie można zamówić przez internet. | |
| |
 |
|
| 11cm obwodu to pewnie czasem coś kobieta czuje, a mimo to jest też za mały. Życie. A w aptece za każdym razem mówiąc... poprosze najmniejsze jakie macie... wstyd. I jeszcze przy innych w kolejce. | |
| |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 13 Maj, 2013 |
|
| Chłopie co się przejmujesz tymi ludzmi? Najlepiej mieć ich w dupie . A co do penisa uwierz mi że sa ludzie którzy chcieli by mieć takiego penisa | |
| |
 |
alvaro1906 Wiek: 39 Dołączył: 11 Sie 2011 Posty: 18 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Pon 13 Maj, 2013 |
|
| Dobrze, ale to nie jest sprawa taka łatwa. Mi zalezy na tym by nauczyc sie dawac przyjemnmosc tym co mam. | |
| |
 |
Szkwał Dołączył: 08 Mar 2009 Posty: 144 Skąd: z daleka | Wysłany: Pon 13 Maj, 2013 |
|
| Nauczysz się gdy tylko trafisz na odpowiednią partnerkę. Zresztą przyjemność można dawać nie tylko penisem. | |
| |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 13 Maj, 2013 |
|
| Dokładnie . A jeżeli krępuje cie kupywanie prezerwatyw w aptece to masz jeszcze kioski lub teraz supermarketach (prawie wszystkich) w toaletach są maszyny do kupowania prezerwatyw | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
alvaro1906 Wiek: 39 Dołączył: 11 Sie 2011 Posty: 18 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Wto 14 Maj, 2013 |
|
| Czyli nie widzicie Państwo problemu w obwodzie? | |
| |
 |
małyperes Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 98 Skąd: lubuskie | Wysłany: Wto 14 Maj, 2013 |
|
| Alvaro, ja mam porażone nogi od urodzenia (poruszam się na wózku) i mam penisa 11cm w obwodzie. Jeśli ja (może nie najbrzydszy, ale biedny jak mysz kościelna) jestem w stanie zaspokoić kobietę, to Ty tym bardziej.
Ba... ja nawet mam bardzo skromne czucie w członku, a największą przyjemność sprawia mi orgazm mojej miłości.
1.Czy stresujesz się w czasie seksu?
2.Masz nadwagę?
3. Masz problemy z krążeniem?
4. Jak długo mija u ciebie od początku związku do seksu?
5. Czy przed spółżyciem zwierzasz się ze swoich rozmiarów?
6. Byłeś u lekarza? Co powiedział?
Te 9.5cm obwodu to mało, ale to i tak więcej niż kciuk, którym można wiele zwojować.
Spróbuj może pompki . | |
| |
 |
|