Psychika |
Autor | Wiadomość |
dick.ens Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 67 | Wysłany: Sob 01 Lip, 2006 Psychika |
|
| Mówicie głównie o sprawach czysto fizycznych. A przecież ogromne znaczenie ma też psychika. Zobaczcie, najlepsi sportowcy bez nich padają jak muchy.
Więc jak nad nią zapanować?
A mam taki "problem"
Niedlugo spotkam sie z kobietą, dojrzałą już kobietą, starsza ode mnie (moze dosc znacznie). Wiem ze chce sie na mnie "rzucic", mowi to czesto. I abym sie "przygotował". Wie ze ja jeszcze nigdy. I tu problem - jak się przygotować? Moim najsłabszym punktem jest psychika. Jak zawale to, to bedzie klapa całkowita i chyba dozgonny celibat.
Jest piękna, boje sie ze gdy raptem zaczniemy ja moge juz miec powazne "kłopoty". Chce spełnić jej oczekiwania i przede wszystkim uzyskac po tym pewnosc siebie. Co byscie zrobili na moim miejscu czy poradzili?
Tylko serio pytam, nie robie sobie jaj. Licze na rzeczową odpowiedz, z góry dzieki
Pozdrawiam | |
| |
 |
rajstopmaniak Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Grodzisk Maz. | Wysłany: Sob 01 Lip, 2006 |
|
| Napisz coś wiecej... Bo nie bardzo załapałem o co chodzi...
Jak się poznaliście - przez internet?? Skąd wiesz, że on chce się na Ciebie rzucić?? Spotkałeś się już z nią?? No i jeszcze jedno - o ile let jest strasza od Ciebie...
Wiesz... 1 raz jest najgorszy, później idzie jak po maśle, chociarz nie zawsze. Czasem trafi się dobra, a czasem zła partnerka. | _________________ "Nie ma nic gorszego jak bezczynność..." | |
| |
 |
dick.ens Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 67 | Wysłany: Sob 01 Lip, 2006 |
|
| przez internet. Znamy sie juz pare ladnych lat. mamy kamery net. i czasami tez rozmawiamy glosowo. Na poczatku byla to luzna znajomosc, z czasem gdy sie poznalismy lepiej, tak doszlo do tego. Zdziwil bys sie jak wiele rzeczy robimy tak samo, jakie mamy upodobania zasady. CZasami az sie dziwie ze ktos moze byc tak podobny do mnie, ale do rzeczy. Wiec to chyba tlumaczy czemu wiem ze chce sie rzucic. Zreszta ja nie mam zamiaru stawiac oporu . A starsza jest o jakies 10-12 l. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sob 01 Lip, 2006 |
|
| co do seksu: nie przygotowywac sie, nie robic nic (procz zabezpieczenia), im bardziej bedziesz sie nastawial i przygotowywal tym bardziej mozesz sie rozczarowac, a jesli podejdziesz do tego z marszu to jedynie mozesz sie milo zaskoczyc...
a teraz osobista rada: podobienstwa sie przyciagaja i poczatkowo czlowiek jest zachlysniety ta empatia...szybko przekonasz sie, ze nie mozna zyc z osoba zbyt podobna do samego siebie...
powodzenia/ | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 03 Lip, 2006 |
|
| wydaje mi sie ze jesli ona jest starsza i bardziej doswiadczona to pozostaw to jej ona bedzie wiedziala jak ci pomoc by bylo wam dobrze ty tylko pomysl o gumce | |
| |
 |
|