| Penis, pytanie. | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Matei   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 09 Kwi, 2013   Penis, pytanie. |   
 |                                              | 
 |                                              | Cześć, 
 Mam pewne pytanie, a mianowicie gdy mój penis jest w tzw. "zwisie" skórka napletka schodzi bezproblemowo, gdy jest w stanie wzwodu albo mam pewne drobniutkie problemy z ściągnięciem napletka do końca, a po zdjęciu hmm.. tak jakby się blokował i mam drobne problemy z nasunięciem napletka z powrotem. hmm
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | randy   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 09 Kwi, 2013 |   
 |                                              | Witaj. 
 Najprawdopodobniej masz delikatną stulejkę. Rozciągaj sobie napletek podczas kąpieli w ciepłej wodzie i powinno się unormować.

Pozdrawiam.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Matei   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 09 Kwi, 2013 |   
 |                                              | Hmm.. super, dzięki Ci za pomoc. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | randy   

|                                              | Nie ma sprawy. Od tego jest forum   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |