znaczenie penisa w życiu faceta |
Autor | Wiadomość |
eek 
Dołączył: 05 Mar 2013 Posty: 10 Skąd: stamtąd | Wysłany: Nie 07 Kwi, 2013 znaczenie penisa w życiu faceta |
|
| Panowie, napiszcie może jak zapatrujecie się na tę kwestię, jakie znaczenie dla was i dla waszego życia ma wasz penis i jądra? Każdy o swój sprzęt dba i pielęgnuje go, i często spełnia każdą zachciankę swojego penisa dla jednych jest to "najlepszy przyjaciel", dla drugiego powód do dumy, dla trzeciego to tylko rura odpływowa, a dla czwartego kombinacja któregoś z tych... więc opowiedzcie panowie jak to z wami jest. | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pon 08 Kwi, 2013 |
|
| eek, traktuję penisa i jądra normalnie jak każdą część ciała. Niewiem co masz na myśli mówiąć każdą zachciankę. Ewentualne zachcianki przekazywane są poprzez mózg to on decyduje o wszystkim, penis może być jedynie narzędziem do realizacji naszych zachcianek i upodobań. . Jeśli chodzi o ostatnie pytanie to dla mnie jest to organ poprzez którego mozemy dostarczyc sobie i komuś wiele niezapomnianych przeżyć seksualnych i emocjonalnych | |
| |
 |
fiut69 Wiek: 33 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 132 Skąd: Lublin | Wysłany: Pią 12 Kwi, 2013 |
|
| Dla mnie penis jest bardzo ważny, chciałbym nim zadowalac kobiety. Po mimo tego iż uwarzam że jest troche mały (15 cm) to myśle że jest w miare ok, aczkolwiek nie chciałbym spotkac kobiety której on nie będzie odpowiadał tylko będzie chciała większego... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gorryl [Usunięty] | Wysłany: Sob 27 Kwi, 2013 |
|
| Nie jest tak, że jest czymś najważniejszym, ale jest bardzo istotny. Czułbym się o wiele lepiej, gdyby był większy. Na pewno zyskałbym na "samczej" pewności siebie | |
| |
 |
siferius90 Wiek: 35 Dołączył: 26 Sie 2021 Posty: 83 Skąd: Toruń | Wysłany: Sro 02 Mar, 2022 |
|
| Dla mnie penis jest bardzo ważny. Dostarcza mi nieziemskich rozkoszy.
Odwdzięczam mu się pieszcząc go regularnie. | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa | |
| |
 |
|