2 wytryski ! |
Autor | Wiadomość |
jestemunikalny Dołączył: 18 Lis 2011 Posty: 29 Skąd: polska | Wysłany: Pon 18 Mar, 2013 2 wytryski ! |
|
| Ciekawi mnie jak to u was wyglada? gdy sie masturbujecie to konczycie po pierwszym wytrysku czy walicie az trysniecie drugi raz? tak samo podzczas stosunku, jeden wytrysk czy wiecej? | |
| |
 |
jacierpiedole93 [Usunięty] | Wysłany: Pon 18 Mar, 2013 |
|
| To zależy mam jeszcze ochotę, bo jeśli jestem bardzo napalony to nawet 3 razy tryskałem, jednak ja wolę powoli i długo | |
| |
 |
Mlody19 Wiek: 30 Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 46 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Czw 21 Mar, 2013 |
|
| Ja najwięcej 2 razy;) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
penisman Dołączył: 28 Paź 2011 Posty: 190 Skąd: Radom | Wysłany: Czw 21 Mar, 2013 |
|
| Jak ma się ochotę się ochotę to można kilka razy. Ja kiedyś trysnąłem 5 razy, ale potem ciężka była rekonwalescencja i pozostaję jak na razie na 2-3 maksymalnie, ale zazwyczaj jeden | |
| |
 |
sikor17 Wiek: 34 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Czw 21 Mar, 2013 |
|
| Mi powiedzmy tak jeden po drugim się nie udało nigdy XD Nie wiem może dlatego, że pojedynczy mam na tyle obfity, że mało co zostaje | |
| |
 |
yamaharxv Wiek: 27 Dołączył: 20 Mar 2013 Posty: 1 Skąd: bydgoszc/wroclaw | Wysłany: Nie 24 Mar, 2013 |
|
| Hej
Moj pierwszy post, więc się przedstawie. Jestem Kewin.
Co do pytania w temacie to ja potrafie nawet 5/6 razy pod rząd co prawda później już nie mam na nic ochotę. | |
| |
 |
sikor17 Wiek: 34 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Pon 25 Mar, 2013 |
|
| yamaharxv napisał/a: | Hej
Moj pierwszy post, więc się przedstawie. Jestem Kewin.
Co do pytania w temacie to ja potrafie nawet 5/6 razy pod rząd co prawda później już nie mam na nic ochotę. |
Zazdroszczę | |
| |
 |
kadeon Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 1094 Skąd: Izbica | Wysłany: Sob 21 Wrz, 2013 |
|
| To ja jak byłem naprawdę napalony było z 9 sperma nie leciała po 5x i spałem jak zabity w nocy taki mój rekord ale zdecydowanie wole długo ta godzina lub wiece i potem wtedy jest odjazdowy orgazm w moim odczuciu tak jak by 3 połączyć w jeden chodzi o intensywność lub więcej bo nauczyłem się przeciągać pierwszą fazę orgazmu bardzo długo czyli mogę odczuwać go z 15 min a po tym wulkan . | _________________ Poradnik o przedwczesnym wytrysku
Jelq moje efekty Ćwiczeń | |
| |
 |
|