Sikanie po piwie |
Autor | Wiadomość |
tiberius Dołączył: 14 Mar 2013 Posty: 3 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 14 Mar, 2013 Sikanie po piwie |
|
| Witam. W dzisiejszych czasach nie ma tematów tabu. Dzięki internetowi.
Zmagam się od dłuższego czasu z takim problemem.
Gdy wypije jedno piwo sikam dwa razy, gdy wypije dwa cztery. Czasami są to wielokrotności 8.
Jakby tego było mało honor splamił nie raz mimowolny gejzer moczu, nie do utrzymania.
Nie ukrywam, ze stało się tylko i zawsze po piwie Ale dlaczego? Przecież nie jestem jedyną osobą na ziemi która lubi ten trunek. Wiem, ze piwo jest moczopędne ale żeby zalewać wszystko dookoła po dwóch to bardzo krępujące.
Ćwiczę jestem aktywny fizycznie.
Robiłem badania kiedyś moczu, krwi, u wenerologa pod mikroskopem bakterie. Nie miałem tylko jeszcze posiewu spermy.
Jak sobie pomoc?
Za dużo płynów spożywam? | _________________ Zawsze może być gorzej. | |
| |
 |
zbycho68 Dołączył: 10 Lis 2012 Posty: 16 Skąd: Lubelszczyzna | Wysłany: Czw 14 Mar, 2013 |
|
| to chyba normalne nie ma czym sie przejmowac | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pią 15 Mar, 2013 |
|
| Też tak mam , że tak często sikam po piwie i nie tylko po piwie bo po lawie też. Robiłem ogólne badanie moczy i niby wszystko jest ok. Ale takie częste sikanie rzeczywiście jest krępujące | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
jacierpiedole93 [Usunięty] | Wysłany: Pon 18 Mar, 2013 |
|
| Taka już natura piwa, że ma efekt moczopędny, dlatego (choć nie tylko o to tu chodzi) wskazane jest na kamienie nerkowe | |
| |
 |
|