Pomocy!!! Co to jest mi wyszło |
Autor | Wiadomość |
adamik Dołączył: 09 Mar 2013 Posty: 3 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 09 Mar, 2013 Pomocy!!! Co to jest mi wyszło |
|
| Witam od jakiegoś czasu walczę z takim czymś jak na zdjęciu. Może mi ktoś pomóc stosowałem już clotrimazolum GSK i niestety nic się nie poprawia:/ Zaczyna mnie już to denerwować.... Doradźcie mi co mogę z tym dziadostwem zrobić. Takie coś jak na zdjęciu mam na całym penisie.
http://www.fotosik.pl/pok...7ae6a68503.html
http://www.fotosik.pl/pok...5fc9f9e475.html
Może być problemem że członka myję zwykłym mydłem??
Członek piecze, boli i jest zaczerwieniony po wytrysku.
Sory za błędy ale już późna pora
Pomóżcie mi Proszę! | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 09 Mar, 2013 |
|
| to może być zmiana spowodowana przez drożdżaki lub bakterie. Najlepiej udać się do lekarza dermatologa który przepisze leki na receptę. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
adamik Dołączył: 09 Mar 2013 Posty: 3 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 09 Mar, 2013 |
|
| andrzejgadarr napisał/a: | to może być zmiana spowodowana przez drożdżaki lub bakterie. Najlepiej udać się do lekarza dermatologa który przepisze leki na receptę. |
A można iść do lekarza pierwszego kontaktu na początek?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
exhibi37 Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 35 Skąd: z Nienacka | Wysłany: Nie 10 Mar, 2013 |
|
| adamik napisał/a: | A można iść do lekarza pierwszego kontaktu na początek?? |
Można - w końcu to (mniej więcej) wolny kraj..
Tylko po co, skoro dermatolog ma dużo większe kompetencje w tym zakresie? Co przekłada się na sporo większą szansę, że trafi za pierwszym podejściem. Skierowanie do dermatologa nie jest potrzebne, o ile dobrze pamiętam. | |
| |
 |
adamik Dołączył: 09 Mar 2013 Posty: 3 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 10 Mar, 2013 |
|
| exhibi37 napisał/a: | adamik napisał/a: | A można iść do lekarza pierwszego kontaktu na początek?? |
Można - w końcu to (mniej więcej) wolny kraj..
Tylko po co, skoro dermatolog ma dużo większe kompetencje w tym zakresie? Co przekłada się na sporo większą szansę, że trafi za pierwszym podejściem. Skierowanie do dermatologa nie jest potrzebne, o ile dobrze pamiętam. |
O Ja i tak idę prywatnie:-) dzięki wielkie za pomoc:) | |
| |
 |
|