Masturbacja w gumie? |
Autor | Wiadomość |
jestemunikalny Dołączył: 18 Lis 2011 Posty: 29 Skąd: polska | Wysłany: Sro 06 Mar, 2013 Masturbacja w gumie? |
|
| Masturbowaliscie sie kiedys w prezerwatywie? jesli tak to w jaki sposob? podobalo sie? ja mam zamiar to zrobic pod prysznicem, po prostu zalozyc gume i ostro pobawic sie lejąc ostro wode.. co myslicie? pozdro! | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 06 Mar, 2013 |
|
| | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 06 Mar, 2013 |
|
| kto co lubi najprościej zainwestować te kilka złotych i sprawdzić samemu jakie to doznania, nie ma co pytać innych | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Czw 07 Mar, 2013 |
|
| Robiłem to. Przyjemnie ... no i nie trzeba sprzątać | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
altracyt Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 15 Skąd: Łódź | Wysłany: Pią 15 Mar, 2013 |
|
| dokładnie nie martwisz się o wytrysk, gdzie on wyląduje. i możesz walić jeszcze podczas ejakulacji | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 16 Mar, 2013 |
|
| altracyt napisał/a: | dokładnie nie martwisz się o wytrysk, gdzie on wyląduje. i możesz walić jeszcze podczas ejakulacji |
No ale skoro masturbacja jest planowana pod prysznicem to chyba obojętnie gdzie wyląduje wytrysk? Gdzie by nie trafił i tak spłynie do kanału (przewiduję masturbację w zamkniętej kabinie prysznica). A podczas ejakulacji to można walić i w prezerwatywie i pod prysznicem i w wannie i w lesie i w skarpecie....... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
sikor17 Wiek: 34 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Pon 25 Mar, 2013 |
|
| andrzejgadarr napisał/a: | altracyt napisał/a: | dokładnie nie martwisz się o wytrysk, gdzie on wyląduje. i możesz walić jeszcze podczas ejakulacji |
No ale skoro masturbacja jest planowana pod prysznicem to chyba obojętnie gdzie wyląduje wytrysk? Gdzie by nie trafił i tak spłynie do kanału (przewiduję masturbację w zamkniętej kabinie prysznica). A podczas ejakulacji to można walić i w prezerwatywie i pod prysznicem i w wannie i w lesie i w skarpecie....... |
Niby te wszystkie miejsca są dobre, ale jak ktoś chce spróbować w prezerwatywie to czemu nie Ja próbowałem i jest spoko chociaż gdyby chciało się ciągle tak robić to można by zbankrutować XD | |
| |
 |
olszesaa Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 102 Skąd: Ciechanów | Wysłany: Czw 13 Cze, 2013 |
|
| Chyba lepiej prezerwatywe przeznaczyć na sex ? | |
| |
 |
kadeon Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 1094 Skąd: Izbica | |
| |
 |
sneakerfan 
Wiek: 52 Dołączył: 06 Sty 2014 Posty: 37 Skąd: Zakopane | Wysłany: Sro 22 Sty, 2014 |
|
| MOJA SPERMA
Otwórz a zobaczysz jak sie masturbuje w gumiie | _________________ sneakerfan | |
| |
 |
Plitek Wiek: 53 Dołączył: 04 Sie 2011 Posty: 123 Skąd: Krosno | Wysłany: Sro 22 Sty, 2014 |
|
| sneakerfan, SUPERRR | _________________ Plitek1972 | |
| |
 |
|