Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     mierzenie
Autor Wiadomość
kamil4414 

Wysłany: Sob 08 Gru, 2012   mierzenie

jak tak naprawde prawidłowo mierzyć długość penisa?, prosze o wyjaśnienie, bądź jakieś zjęcie

kadeon 

Wysłany: Pią 21 Gru, 2012   

Następny co zaśmieca forum a od czego masz google w poradniku e-book pisze jak mierzyć na stronce penis.com.pl i w google tak ciężko poszukać??. Temat do kasacji. W dodatku masz 15 lat i ty zabierasz się za mierzenie i te sprawy ja w twoim wieku nie myślałem jeszcze o współżyciu najpierw dorośnij i dojrzej.

ZmarszczonyFred
[Usunięty]

Wysłany: Pią 21 Gru, 2012   

kadeon napisał/a:
W dodatku masz 15 lat i ty zabierasz się za mierzenie i te sprawy ja w twoim wieku nie myślałem jeszcze o współżyciu najpierw dorośnij i dojrzej.

wow co za madre podejście gratuluje...to że Ty nie myslałes to wcale nie znaczy że on nie może, poza tym wogóle nie napisał że ma zamiar współzyć :?

penis.com.pl
penilarge krem
PrzegralemZycie 

Wysłany: Pią 08 Lut, 2013   

Ja w jego wieku myślałem o współżyciu, marzyłem o dziewczynie, bliskości, towarzystwie ale okazało się że nie mam penisa i wyglądam niczym gówno wysrane przez żyrafę co uniemożliwiło mi cokolwiek i uniemożliwia do dnia dzisiejszego. Kolejny 15 latek który ma większego, prostszego i grubszego ode mnie - dorosłego faceta, 15 latek który jest przystojniejszy i wyższy niż ja. Co za świat posrany to głowa boli.

kadeon 

PrzegralemZycie napisał/a:
Ja w jego wieku myślałem o współżyciu, marzyłem o dziewczynie, bliskości, towarzystwie ale okazało się że nie mam penisa i wyglądam niczym gówno wysrane przez żyrafę co uniemożliwiło mi cokolwiek i uniemożliwia do dnia dzisiejszego. Kolejny 15 latek który ma większego, prostszego i grubszego ode mnie - dorosłego faceta, 15 latek który jest przystojniejszy i wyższy niż ja. Co za świat posrany to głowa boli.

Człowieku ludzie maja znacznie poważniejsze problemy niż ty ciesz się ze jesteś zdrowy i nic Ci nie jest gdybyś miał taki problem jak mi osoba najbliższa to chyba byś się nie wiem co nie ważne. Ale przestać prowokować to forum i ludzi na nim.

PrzegralemZycie 

Nie jestem zdrowy, jestem niesprawny płciowo. Potrzeby seksualne są tak samo ważne jak potrzeba snu czy jedzenia (stanowią priorytet jako fundamentalne fizjologiczne) i ich niemożność zaspokajania prowadzi do wielu komplikacji. Ja wolałbym jeździć na wózku a mieć sprawnego kutasa niż żyć jak to gówno co to nie wiadomo czy to on czy ona.

legolas1 

Potrzeby seksualne są tak samo ważne jak potrzeba snu czy jedzenia (stanowią priorytet jako fundamentalne fizjologiczne)

pozwolę się nie zgodzić, niezaspokojenie potrzeby snu, jedzenia czy picia prowadzi do śmierci podczas gdy niezaspokojenie potrzeb seksualnych nie ma tak tragicznych skutków. Czy próbowałeś kiedyś odbyć stosunek seksualny aby się przekonać czy faktycznie jesteś fizycznie niezdolny do tego czy może raczej jest to bariera psychiczna?

Szkwał 

Wysłany: Sob 09 Lut, 2013   

A tak ogólnie to w czym problem przegrałem życie ? Co z Twoim penisem. Znowu jakiś zakompleksiony facet co to ma za małego ?

PrzegralemZycie 

Nazywanie 'tego' narządu który ułatwia mi wyłącznie oddawanie moczu ciężko nazwać penisem, nazywanie tego w ten sposób jest obrazą dla normalnych, zdrowych męskich narządów płciowych. Jestem tym szczęśliwcem który posiada praktycznie wszystkie możliwe fizyczne defekty przekreślające mnie w życiu uczuciowym. Co z penisem? Nie no jest świetnie! Jest krótki, cienki, zgięty, krzywy, i lekko skręcony do tego perliste grudkim. Wszystkie penisie defekty u jednego człowieka. A żeby to był tylko jedyny problem... a to tylko jeden z wielu.

legolas1 

PrzegralemZycie, ale dalej konkretnie nie odpowiedziałeś na zadane pytanie... krótki i cienki to pojęcie względne, mało który penis jest idealnie prosty, grudki perliste też nie należą do rzadkości. wybacz, ale wydaje mi się, że główną przeszkodą w budowaniu życia uczuciowego jest Twoje podejście a nie wygląd Twojego członka.

PrzegralemZycie 

W kwestii krótkości i długości nie ma żadnej względności. Prawda, zdarzy się że czasem któryś penis jest troszkę krzywy albo pojawiają się na nim grudki, ale ja mój penis posiada WSZYSTKIE defekty i każdy występuje w znacznym stopniu.
Przeszkodą w budowaniu jakiegokolwiek życia uczuciowego nie jest moje nastawienie a selekcja naturalna która mnie wykluczyła i przekreśliła jako potencjalnego partnera dla zdrowych samic.

Statystyki, dowody czy fotki penisów nawet na tym forum zwykłych użytkowników dowodzą że jestem wybrykiem natury. A skoro nie jestem człowiekiem i nie mogę w normalny sposób rozładowywać napięcia seksualnego, realizować się uczuciowo, towarzystko i intymnie (potrzeby seksualne są potrzebami podstawowymi !!!), nie muszę również przestrzegać różnych norm i zasad społecznych, bo te dotyczą ludzi. Niedługo się przekonam czy jestem w stanie odbyć stosunek czy nie. Oczywiście jego jakość zawsze będzie tragicznie niska i nic z tym nie da się zrobić, a jedyne na co mogę liczyć to spełnianie się uczuciowo-seksualnie-towarzystko z prostytutkami, ale nawet to byłoby gigantycznym krokiem na przód jeżeli mowa o ogólnej jakości mojego życia.

spiderrr 

PrzegralemZycie, nie myslales o samobojstwie? bo widze ze zycie cie meczy dosc ostro

PrzegralemZycie 

Wysłany: Nie 10 Lut, 2013   

Oczywiście że myślałem. Codziennie od kilkunastu lat. Ale jak się dobrze zastanowiłem to doszedłem do wniosku, że jestem niewinny, winni są wszyscy ci przez których tacy jak ja po tym świecie chodzą, przez których tacy jak rodzą się i ci którzy nie reagują od razu eliminując wybrakowane jednostki kiedy te są młode i nieświadome, zamiast reakcji, zmusza się je egzystowania w świadomości że się jest 100 razy gorszym i pozbawionym wszelkich wartości i praw człowiekiem. Każda osoba przeciw aborcji, przeciw eutanazji, przeciw eugenice, każdy "samiec alfa" jest moim śmiertelnym wrogiem bo wszyscy oni mnie na gówniane życie skazali. Jak już miałbym odejść to musiałbym się odpowiednio odpłacić. Skoro mnie skazano na cierpienie, to dlaczego ja miałbym pozostać dłużny?

penis.com.pl
penilarge krem
legolas1 

Skoro mnie skazano na cierpienie, to dlaczego ja miałbym pozostać dłużny?

wg. mnie to już zaczyna podpadać pod groźby karalne i nadaje się na przymusowe leczenie psychiatryczne.

Szkwał 

Cytat:
Jest krótki, cienki, zgięty, krzywy, i lekko skręcony do tego perliste grudkim. Wszystkie penisie defekty u jednego człowieka. A żeby to był tylko jedyny problem... a to tylko jeden z wielu.

To znaczy jak krótki cienki itp ? Najważniejsze, że penis jest sprawny. Odnośnie wymiarów jeśli nie masz mikropenisa to można spokojnie działać. Mikropenis to tak do 6 cm w wzwodzie. Ja zakładam, że masz co najmniej 10 cm w wzwodzie co wystarczy spokojnie aby mieć wspaniały seks. Zresztą ja nie potrzebuje penisa aby doprowadzić partnerkę do rozkoszy. Wystarczy nawet mój palec, który ma może z 7 cm i jest znacznie cieńszy.

Większość penisów jest krzywych. Dopóki nie utrudnia to życia seksualnego nie należy się tym martwić a jak utrudnia trzeba konsultować się z lekarzem.

Niestety Twój problem zrodził się w głowie.

Odpowiedz do tematu