Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jak łączyć metody rozciągania powiększania penisa?
Autor Wiadomość
Antec 

Wysłany: Pią 01 Lut, 2013   Jak łączyć metody rozciągania powiększania penisa?

Witam

Mam 23 lata, mój penis ma 8cm bez wzwodu i około 13,5cm na wzwodzie.
Wynajmuję całe mieszkanie dla siebie, więc nie ma problemu by znaleźc miejsce intymne do ćwiczeń.

Chciał bym osiągnąć około 12cm bez wzwodu i 16,5cm na wzwodzie w czasie około 5 miesięcy. Czy jest to możliwe, zakładając, że mogę poświęcić na to około 30 minut dziennie, oraz rozsądną kwotę - myślę do 1000zł na niezbędne narzędzia.

Przeczytałem ebooka wypuszczonego przez penis.com.pl - jest tam opisanych wiele metod na rozciąganie i ćwiczenia, natomiast widzę, że po za fizyczną pracą nad penisem jest również masa "wspomagaczy". Stąd pytanie - czy jeśli połączę rozsądnie narzędzia oraz własną pracę, to otrzymam lepszy efekt, oraz drugie pytanie - w jaki sposób połączyć te narzędzia.

Oczywiście chirurgiczne rozwiązania odpadają, wszystko ma być wypracowane samemu.
Poniżej podrzucam listę metod powiększania z tego serwisu, które chciał bym w jakiś sposób połączyć.

----------------------------------------------

ĆWICZENIA
- głównie rozgrzewka i jelq z ebooka penis.com.pl

POMPKI
- wydaje mi się, że "rozsadzają penisa" tylko na chwilę, ale mogę się mylić.

EKSPANDERY
- nie wiem czy działają, za to widzę, że to złoty biznes - patrząc na ceny za kawałek plastiku i gumy. Jest też pewna obawa - penis po rozciągnięciu może być dłuższy, ale nadal chudy, zaleta? Można w tym chodzić na codzień i nie marnować czasu na własnoręczne ćwiczenie. Poprawcie mnie jeśli się gdzieś mylę.

WYDŁUŻANIE CHIRURGICZNE
- odpada, zwłaszcza, że polega ono często na wysunięcia całego prącia z obszaru, w którym ma on swoje "mocowanie", to może prowadzić do utraty jego stabilności na wzwodzie. Druga sprawa, efekty po operacji mogą zostawić widoczne ślady lub powikłania, zawsze jest takie ryzyko. Trzecia sprawa - cena i brak pewności o jakości takich usług w naszym kraju.

POGRUBIANIE CHIRURGICZNE
- jak wyżej, dziękuję nie jestem zainteresowany.

TABLETKI
- mogę zaryzykować tabletki, to dosyć kosztowne (około 80zł/mies) ale mam obawę jak takie tabletki wpłyną na resztę ciała, zwłaszcza, że z podobnych mięśni co penis zbudowane jest serce.

KREMY
- kremy zdaje się są do użytku zaraz przed stosunkiem i nie pozostawiają stałego efektu, tylko chwilowy. Zastanawiam się też jak można połączyć używanie kremu i nakładanie na to wszystko kondona, skoro może to spowodować, że będzie się on ślizgał na członku a po złączeniu ze spermą - ryzyko wycieku wzdłuż śliskich ścian od środka.

Jestem wdzięczny za każdą konkretną opinię. Przypominam - mam dobre warunki do ćwiczeń, premedytację, pieniądze do wydania, czas. Moim marzeniem jest osiągnąć większą pewność siebie po powiększeniu penisa w wyniku ćwiczeń do okresu wakacyjnego.

Pozdrawiam serdecznie!

andrzejgadarr 

Wysłany: Pią 01 Lut, 2013   

Cytat:
1000zł na niezbędne narzędzia

Na prawdę szkoda kasy.

kadeon 

Moim zdaniem nie masz co tyle kasy tracić bo to sensu nie ma a dla czego?, bo nie wiadomo co podziała na Ciebie?. Mówisz że masz sporo czasu a te 30 min świetnie pasuje do programu ćwiczeń który to sam przedstawiłem i ćwiczę mam efekty 30 min jelg i ok 20 min ćwiczenia PC( i jest to najbardziej naturalna metoda ale czy podziała sam się musisz przekonać). Więc radze od ćwiczeń bo to nic nie kosztuje jedynie czas i olejek lub lubrykant do smarowania penisa odsyłam do mojego poradnika. http://www.penis.com.pl/f...pic.php?t=16147

penis.com.pl
andropenis
ZmarszczonyFred
[Usunięty]

co do expanderów to odradzam poczytaj tematy ''phallosan'' i ''andropenis czy phalosan'' ...to wyrzucanie kasy w błoto...
Antec napisał/a:
Przypominam - mam dobre warunki do ćwiczeń, premedytację, pieniądze do wydania, czas. Moim marzeniem jest osiągnąć większą pewność siebie po powiększeniu penisa w wyniku ćwiczeń do okresu wakacyjnego.

to podobnie jak ja miałem i niestety okazało sie ze dałem zarobic ludziom sporo pieniędzy a powodem była moja głupota... :)

Antec 

Wysłany: Wto 05 Lut, 2013   

@Kadeon, na pewno przeczytam ;)

Mam jakąś fajną oliwkę do masażu, bardzo przydatna ogolnie.

Ok, no to moja lista się skróciła:

ĆWICZENIA Jelq - wskazane
POMPKI - nie wiadomo
KREMY - nie wiadomo

EKSPANDERY - odpada
WYDŁUŻANIE CHIRURGICZNE - odpada
POGRUBIANIE CHIRURGICZNE - odpada
TABLETKI - odpada

Dzięki za opinie, jeśli ktoś przypomni sobie jakieś praktyczne spostrzeżenia, które poprawiają efekty powiększania, to chętnie je poznam

Odpowiedz do tematu