Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Po zabiegu krótkiego wędzidełka
Autor Wiadomość
sylweks22 

Wysłany: Pią 11 Sty, 2013   Po zabiegu krótkiego wędzidełka

Jestem tydzien po zabiegu plastyki krótkiego wędzidełka. Prosze mi powiedzieć czy żołądż ma byc odsłonięty czy ma byc odprowadzony ? ja mam go cały czas odprowadzonego tzn tylko odsłaniam go gdy przemywam rivanolem albo smaruje maściami ....oczywiscie rowniez nie zapominam o toalecie penisa... wszystkie to robie 2-3 razy na dzien .próbowałem go miec odsłoniętego ale odczuwałem wtedy duzy dyskomfort żołądz pocierał o majtki nawet majac stosując opatrunek zle sie czułem nawet siadajac ... wiec zrezygnowałem z tego .Gdy mam go schowanego pod napletkiem jest wszystko ok nie boli nic czasami kłuje ale da sie wytrzymac ...ale z drugiej strony podczas erekcji napletek schodzi tylko na żołądz dalej nie moze ...moze to przez te szwy ktore jeszcze mam i potrzeba jeszcze troche czasu ...To w koncu jak powinno byc prawidłowo... odsłonięty czy odprowadzony ? licze bardzo na czyjąś pomoc

jan_kaz 

Wysłany: Sro 30 Sty, 2013   

Ja tam wolę mieć odsłonięty, dlatego poddałem się zabiegowi całkowitego usunięcia napletka. Mam teraz cały czas żołądź odsłoniętą, nic mnie nie obciera i czuję sie świetnie. Jestem z tego bardzo zadowolony.

ZmarszczonyFred
[Usunięty]

jan_kaz napisał/a:
Ja tam wolę mieć odsłonięty, dlatego poddałem się zabiegowi całkowitego usunięcia napletka. Mam teraz cały czas żołądź odsłoniętą, nic mnie nie obciera i czuję sie świetnie. Jestem z tego bardzo zadowolony.

gotowce wstawiasz bez czytania wczesniejszego posta??? za każdym razem piszesz ''czuje się świetnie jestem z tego bardzo zadoweolony'' ''nie załuje swojej decyzji'' jakbys to bardziej siebie chciał przekonać ze dobrze zrobiłeś...

penis.com.pl
andropenis
jan_kaz 

Pytanie było konkretne "Prosze mi powiedzieć czy żołądż ma byc odsłonięty czy ma byc odprowadzony" więc odpowiadam CO MNIE ODPOWIADA, a nie innym. Każdy sądzi według siebie, było pytanie, była odpowiedź - innej nie udzielę, bo tak mi odpowiada. Pozdrawiam

ZmarszczonyFred
[Usunięty]

weź lupę i przeczytaj jeszcze raz pytanie...koles sie pyta co ma zrobic po zabiegu przedłużania wędzidełka a ty mu radzisz obrzezanie...

jan_kaz 

:( Nie radzę obrzezania, bo to nie to forum. Odpowiedziałem na kwestię "podrażniania", gdy skóra jest podniesiona czyli żołądź odsłonięta ...."próbowałem go miec odsłoniętego ale odczuwałem wtedy duzy dyskomfort żołądz pocierał o majtki nawet majac stosując opatrunek zle sie czułem nawet siadajac" ... Ja ustosunkowałem sie TYLKO do tej kwestii - że mnie to nie przeszkadza. I tyle. Dzięki za wnikliwą lekturę moich postów. Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu